10 MODELA TORBI RESERVED BRENDA VREDNIH NAŠE PAŽNJE

Jesenja Reserved 2019. kolekcija donosi mnoštvo odličnih komada odeće, kao i modnog aksesoara koji će vam pomoći da na fin način zaokružite svoj izgled. U aktuelnoj liniji ovog poljskog brenda pronašli smo nekoliko modela torbi, višenamenskih – za posao, za slobodno vreme, ali i one veoma efektne za večernje ili svečane prilike. Sve torbe izrađene su od eko-kože i, u zavisnosti od modela, većinu možete nositi na više načina – sa kaišem za preko ramena ili grudi, ili u ruci, bez kaiševa koji se mogu skinuta sa skoro svih modela, presavijene poput clutch modela… Neki od modela trenutno su na sniženju pa – požurite ukoliko vam se dopadaju ili uklapaju uz vašu garderobu!

Pravougaona torbica sa ukrasnom ručkom, 2.799 din.

Torba sa alkama i tri pregrade, 3.299 din.Višenamenska torba, 3.799 din. Torbica od reljefaste eko kroko kože, 2.799 din.Torba čvrstih ivica sa ukrasnim detaljem, 3.299 din.

Poslovna prostrana torba sa dodatom spoljnom pregradom koja može da se skine, 4.299 din.Puderroze torbica sa kopčom, 1.399 din.Torba se ukrasnim alkama, 3.299 din.Kompaktna, prostrana torba od reljefaste zmijske eko-kože, 4.299 din.Torba od reljafaste zmijske eko-kože, 2.799 din.

 

Foto: Reserved