“2 MINUTA” INSTANT GEL: REŠITE SE TAMNIH KRUGOVA ISPOD OČIJU

Ima dana kada nam se desi da baš onda kada bi trebalo da izgledamo sveže i odmorno, ujutru se probudimo sa vrlo neprijatnim podočnjacimma. Baš zbog toga što se sa ovakvim problemom suočavamo prilično često i sve češće tražimo instanta rešenja i neki „photoshop“ efekat Avon je za nas formulisao „2 minuta“ Instant gel za predeo oko očiju, koji u samo nekoliko sekundi uklanja sve nesavršenosti!
Direktno iz Avon centra za istraživanje i razvoj u Njujorku, stiže nam inovacija pod već dobro pozatim brendom Anew, koja u roku od 2 minuta uklanja tamne krugove oko očiju, smanjuje otečenost, ublažava bore oko očiju i zateže kožu. Daje instant efekat liftinga koji traje i do 8 sati. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, ovaj gel stvara tanak, nevidljivi film oko očiju koji momentalno transformiše najosetljiviju regiju kože i omogćava vam da izgledate sveže i odmorno čitavih 8 sati.
Namenjen je ženama koje ne žele da im umor, stres i neispavanost diktiraju izgled, već žele da izgledaju najbolje što mogu u svakoj situaciji, traže efikasno rešenje i odmah vidljive rezultate, kao i beauty saveznika koji će im to omogućiti.
Uz novi gel, dovoljno je malo truda kako biste postigle mnogo rezultata! U tankom sloju nanesite gel na regiju oko očiju, a zatim laganim pokretima razmažite. Sačekajte da se koža nežno zategne i gledajte kako novi moćni gel briše sve problematične tragove oko očiju – odmah!
“2 minuta” Instant gel za predeo oko očiju dostupan je po specijalnoj ceni od 2.100 dinara u Avon brošuri koja važi od 18. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs

Foto: press