20 FANTASTIČNIH NIJANSI NOVIH AVON MARK LIP LACQUER TEČNIH RUŽEVA

Stigla je prva kolekcija Avon Mark Lip Lacquer tečnih ruževa u 20 nijansi od kojih je 10 mat, a 10 sjajnih. Neku od njih bi uvek trebalo imati pri sebi jer vas neće izneveriti ni kad vam padne na pamet da brzo transformišete svoj make-up look iz dnevnog u večernji, poslovnog u party, romantičnog u buntovni…

A ako se pitate zašto su novi Avon tečni ruževi “must have” u vašem neseseru ove sezone, evo četiri sasvim dovoljna razloga:
1. Satima su postojani na usnama zahvaljujući revolucionarnoj tečnoj formuli sa gel bazom koja je veoma prijatna za kožu. Kada jednom nanesete svoju omiljenu nijansu satima nećete morati da mislite o popravljanju ruža.
2. Veoma lako se nanosi četkicom u obliku dijamanta koja precizno definiše oblik usana i sprečava neželjeno razlivanje boje.
3. Široka paleta nijansi dozvoliće vam da se igrate bojama u zavisnosti od raspoloženja, odevne kombinacije i prilike za koju se spremate jer možete da birate između 20 nijansi – 10 mat i 10 sjajnih. Nude, pink, crvene i ljubičaste boje dostupne su u obe varijante – sa mat efektom koji ne isušuje usne i sjajnom, postojanom završnicom.
4. Izuzetno su pigmentisani a koju god nijansu da odaberete intenzivna boja će potpuno prekriti vaše usne.Avon Mark Lip Lacquer tečni ruževi premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara u Avon brošuri koja važi od 19. oktobra do 8. novembra, kao i na sajtu www.avon.rs.

Foto: press