AKUSTIK: SPREMITE SE ZA KONCERT VAN GOGH BENDA

Regionalna rok atrakcija “visokog napona”, beogradska grupa Van Gogh održaće svoj dugo najavljivani koncert “na drva“ u Kombank dvorani, u subotu, 23. marta.
Na početku sezone Centra beogradskih festivala CEBEF, u udobnom ambijentu akustične Kombank dvorane, publika će imati priliku da premijerno uživa u akustičnom Van Gogh zvuku.
– Svira nam se! Dok nam zvanično ne počne turneja “More bez obala”, ovo će biti idealna prilika da ispunimo obećanje dato publici – izjavili su članovi benda.
Na akustik set listi naći će se hitovi grupe, sve one pesme koje publika dobro zna i voli, a za ovu priliku biće odsvirane upravo onako kako su izvorno zvučale.
Kroz šarmantnu komunikaciju članova grupe na bini i njihovu duhovitu interakciju sa publikom, publika će biti u prilici da upozna grupu Van Gogh u jednom potpuno novom svetlu.
Frontmen grupe Zvonimir Đukic Đule, po prvi put će u Beogradu odsvirati na klaviru neke dugo sanjane dirke, zapravo svoje nikada zapisane, a ni uživo izvedene note.
Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, a uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon se dobija CD ovog benda.

Foto: press