ATOMSKE NAVIKE: KNJIGA KOJA ĆE VAM POMOĆI DA POBOLJŠATE SVAKI DAN

Džejms Klir, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za formiranje navika, u svojoj knjizi Atomske navike otkriva praktične strategije na temu kako formirati dobre navike, kako prevazići one loše i na koji način ovladati „malim” navikama koje vode do izvanrednih rezultata. Knjiga je objavljena pre 9 meseci, a do sada je prevedena na čak 45 jezika! Verzija na srpskom objavljena je u izdanju Edukativnog centra Finesa. Knjiga „Atomske navike” odmah je postala bestseler Njujork Tajmsa, a već mesecima se nalazi među 10 najtraženijih knjiga na Amazon sajtu. Takođe je bila nominovana za najbolju knjigu na sajtu Good Reads, na kome svoje ocene i recenzije postavljaju čitaoci širom sveta. Posebne pohvale stigle su od poznatog sajta i magazina o preduzetništvu Inc. sa opaskom da ova knjiga „zaista menja živote“ i da na brilijantan način opisuje značajne oblasti psihologije.
Kroz ovu knjigu Džejms Klir daje jasne smernice kako da se napravi vreme za nove navike (čak i kada nemate vremena), kako prevazići nedostatak motivacije i volje, na koji način oblikovati svoje okruženje kako bi se olakšao uspeh, kako se vratiti na put kada se skrene sa kursa, i još mnogo toga.
“Atomske navike” mogu da preoblikuju način na koji se razmišlja o napretku i uspehu, kroz alate i strategije koje su potrebne za transformaciju navika – bilo da je u pitanju tim koji želi da osvoji prvenstvo, organizacija koja se nada da će redefinisati industriju ili jednostavno pojedinac koji želi da prestane da puši, da izgubi na težini, da smanji stres ili da postigne neki drugi cilj.
Knjiga “Atomske navike” dostupna je u knjižarama širom Srbije, kao i na sajtu finesa.edu.rs.
Cena: od 935 din.

Foto: press