AVON MAKE-UP SAVEZNICI: TATTOO OLOVKE ZA USNE I OBRVE

Nova Avon linija donosi nam dva moćna tattoo make-up saveznika – Brow Tattoo olovku za obrve i 2 u 1 Lip Tattoo olovku za usne bez kojih više nećeš moći da zamisliš šminkanje i spremanje za izlazak. Brow Tattoo olovka za obrve pružiće tvojim obrvama izgled kao iz salona. Sve što je potrebno da uradiš jeste da izabereš jednu od tri nijanse, jer jedinstveni mikro vrh sa tri zupca nanosi boju u potezima, pa ćeš brzo i lako postići prirodni izgled obrva.
2 u 1 Lip Tattoo olovka za usne sastoji se od dva dela. Vrh olovke omogućava potpunu preciznost, pa ćete oblik usana sada moći da definišete samo u jednom potezu ili da ih iscrtavate po želji, stvarajući pravu malu umetnost na usnama. Drugi kraj olovke je ustvari raskošna boja, a bilo koja od 8 dostupnih nijansi, trajaće duže nego što biste očekivali.
Vreme je da eksperimentišeš, poigraš se bojama, budeš kreativna, zapažena i ostaviš trag zbog kojeg se nećeš kajati. Zato se prepusti uživanju – no regrets!
2 u 1 Lip Tattoo olovka za usne i Brow Tattoo olovka za obrve, dostupne su po specijalnoj ceni od po 599 dinara u Avon mobilinoj brosuri https://www.avon.rs/mobilna-brosura