BEAUTY NOVITETI: AKO NEŠTO NEDOSTAJE U LETNJEM NESESERU…

Make-up trendovi često se menjaju čak i brže od modnih. U junu je svet bio opsednut plavim senkama za oči i, dok se premišljate da li je to zaista boja koju biste nosili na svom licu, i dok tražite adekvatnu teksturu i paletu senke, već je iz nekoliko kuća stigla vest o novitetima sa vatrenim bojama koje će biti “must have” ovog leta. Dakle, trka je uzaludna. Najbolje je usredsrediti se na ono što zaista volite i pristaje vašem tenu, koži, stilu, godinama… Neke nove boje, teksture i formule adekvatne za leto pristižu skoro svake nedelje i teško ih je sve probati. Ali, u tom beskraju beauty noviteta sigurno ima detalja vrednih pažnje, pa, ukoliko je došlo vreme da dopunite svoju “kolekciju lepote” javljamo vam šta ovih dana ima novo na policama.
CHANEL L’EAU TAN osvežavajući sprej za telo za samopotamnjivanje kože. Blago parfimisan, koži daje prirodno preplanuli ten, a mosim leti, možete ga koristiti i tokom zime. Cena: 7.390 din.
MAC Mirage Noir Pearl Matte „Mother O’Pearl“ kompaktni puder, 4.100 din.

DARPHIN PETAL INFUSION LIP OILS bezbojna regenerativna ulja za negu usana sa mirisom i laticama ruže, nevena i različka, 2.850 din.
DR. HAUSCHKA LE 2018 Deep Infinity Eyeshadow Pallete paleta senki za oči iz limitirane kolekcije inspirisane okeanom, 3.500 din.

DIORSHOW ON STAGE LINER ajlajneri u boji, 4.441 din.
MAYBELLINE NEW YORK LEMONADE paleta senki za oči sa 12 toplih, kremastih nijansi, 1.399 din.

DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE paleta za lice sa hajlajterom, bronzerom i rumenilom, 6.050 din.
DR. HAUSCHKA LE 2018 Deep Infinity Illuminating Fluid, delikatno svetlucavi tečni puder (hajlajter) koji licu daje blistavu i svežu završnicu, 3.065 din. MAC Aaliyah Eye shadow palette „Age ain’t nothing“ paleta senki sa 9 nijansi, 5.900 din.
DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION tečni puder za lice i telo za kreiranje besprekornog tena prirodnog sjaja. Puder je nadogradiv i možete postići efakat “druge kože” uz samo jedan sloj, dok nadogradnjom slojeva puder daje potpunu pokrivnu moć, 5.040 din.