BIODERMA ATODERM SOS SPREJ: UMIRUJE KOŽU ZA 60 SEKUNDI

Bioderma linija za negu kože sklone atopijskom dermatitisu dobija je još člana “postave protiv svraba, peckanja i suve kože”. Kreiran je Bioderma Atoderm SOS Sprej za umirivanje kože i ublažavanje svraba! Namenjen je onima koji imaju stalni ili povremeni svrab, izrazito suvu kožu, atopijski i kontaktni dermatitis, psorijazu, staračku suvu kožu ili hroničnu urtikariju.
Nanošenje spreja jednostavno je i na nedostupnim delovima tela. Formula je laka i nelepljiva, a njen efekat izuzetan – umiruje kožu u roku od 60 sekundi i obezbeđuje rezultat koji traje 6 sati.
Atoderm SOS sprej zasnovan je na otkriću dva nova uzroka svraba i peckanja na koži sa atopijom i psorijazom. Formula je kreirana tako da kompleksnim biološkim mehanizmima suzbija ove simptome u samom začetku. Biodermin The Skin Barrier Therapy patent blokira bakterije koje pojačavaju svrab (staphylococcus aureus), DAF kompleks obezbeđuje hidrataciju, a vitamin PP i skvalen obezbeđuju zaštitu lipidne barijere kože. Klinički testirana formula poštuje pH vrednost kože (između 5 i 5.5), bez alkohola je i bez parfema, nekomedogena je, izvrsne tolerancije na koži, a na odeći ne ostavlja fleke.
Sprej mogu koristiti odrasli, deca i bebe, na koži lica ili tela.
Cena: 1.299 din.