BYREDO SUNDAZED: PARFEM KOJI MIRIŠE NA LETNJE BLAŽENSTVO I SLOBODU

Postoji jedno mesto u tvojim uspomenama na kom zastaješ, očaran suncem, u onom dobro poznatom stanju blaženstva koje izaziva leto, opčinjen osećajem slobode, obuzet utiskom da je vreme zaustavljeno i da je sve moguće. San letnje noći u kom se um i telo rasplinjuju. Nešto vam je poznato? E, pa tamo vas vodi Sundazed, novi parfem brenda Byredo.
Novi Byredo parfem želi da izazove psihosomatsku reakciju koja otvora put ka euforiji letnjih ljubavi. Na taj će nas put lansirati osunčano otvaranje mirisa ispunjeno notama mandarine i kalifornijskog limuna, i sprovesti nas do aromatičnog središta gde se prepliću neroli i jasmin. Kaskadne note belog mošusa navešće nas da zagnjurimo nos u šećernu penu i prizvati endorfine slasti da zatrepere svud po koži. Sada smo već neizbežno uvučeni u spiralu eskapizma i nostalgije za toplotom leta.
Gornjim notama dominiraju mandarina i limun, u srednjim su neroli i jasmin sambak, a bezne čine šećerna pena i mošus.Vizuelnu kampanju potpisuju M/M Paris i fotograf Craig McDean, na čijim je fotografijama njegova ćerka Ava Hawk McDean koja pleše po plićaku nepoznate obale.
Byredo parfeme naći ćete u Metropoliten parfimeriji. Cena za 50ml je 15.600 dinara, a za 100ml je 22.680 dinara.

Foto: kolaž @folder_39, visual: press