Catherine Zeta-Jones lansirala kolekciju odeće za kuću, u okviru Casa Zeta-Jones brenda

Nagrađivana glumica, a sada i preduzetnica, Catherine Zeta-Jones svom lifestyle brendu i home kolekciji Casa Zeta-Jones dodala je i žensku linije odeće za kuću. Konfekcija je kreirana za sezonu proleće/leto 2021. a slavna glumica radila je na njoj skoro godinu dana, što znači da je bila zauzeta tokom globalnog karantina zbog pandemije. Prolećna kolekcija nazvana je Future Natural, a inspiracija počiva na „bojama, oblicima i teksturama pronađenim u prirodi, pomešanim sa malo  modernog luksuza“.

Bezvremeni klasici sa ženskim senzibilitetom

Future Natural je luksuzna kolekcija, koja u velikoj meri koristi prirodne tkanine kao što su svila, pamuk i kašmir za „jednostavne dnevne haljine, elegantne, a ležerne džempere i pletene pantalone, a tu su i luksuzne komadi poput bluza i donjeg veša, posebno onog za veče. Bezvremeni klasici sa ženskim senzibilitetom.

Kolekcija govori o mušterijama

Njena kompanija saopštila je da kolekcija odeće nastala nakon razgovora između nje i kompanije Universal Alliance. Razmatrane su teme kao što su etos brenda, za koga bi linija odeće bila namenjena, estetici i pravcu kolekcije. Rezultat je linija konfekcije za koju je sama Catherine Zeta-Jones rekla da „ne samo da oličava njenu viziju, već govori i njenim mušterijama, višestranoj, modernoj i samopouzdanoj ženi koja živi dinamičan život“.

Komadi „od jutra do večeri“

Casa Zeta-Jones homewear kolekcija nudi izbor „od jutra do večeri“ i kreirana je u saradnji sa  kreativnim direktorom Casa Zeta-Jones kompanije Fredom Tutinom.

– Pre nego što sam upoznao Catherine, znao sam da ima izuzetan lični stil, ali kako smo više razgovarali, počeo sam da je shvatam. Započeli bismo razgovor o jednoj ideji, a onda bismo, kako je razgovor napredovao, smislili još 20. I to je to, reklo bi se, vrlo “tečno partnerstvo” – kaže Fred Tutin.