CAUDALIE VINOPURE LINIJA: PRIRODNO ČISTA FORMULA ZA SAVRŠENO ČISTU KOŽU

Kada je odlučila da sve dragocene ostake grožđa iz sopstvene vinarije iskoristi za svoju liniju proizvoda za negu kože, Matilde Thomas, osnivač brenda Caudalie, za svoje kozmetičke proizvode primenila je sve one decenijama testirane i isprobavane tajne za očuvanje lepote koje čine da se osećate lepo kako spolja, tako i iznutra. Sve one tajne koje deluju na čišćenje nečiste, problematične kombinavo-masne kože u Caudalie laboratiji sada su primenili u novoj Caudalie Vinopure liniji koja se sastoji od tri proizvoda: tonika, seruma i fluida. Vinopure kolekcija je prirodna, kreirana kao čista formula za čišćenje pora, sa prirodnom salicilnom kiselinom. Osim kiseline, proizvodi Vinopure linije sadrže i polifenole iz semena grožđa, organska esencijalna ulja, kao i organsku ružinu vodicu, a zajedničko dejstvo ovih sastojaka pročišćava i balansira kombinovanu i masnu kožu, vidljivo smanjuje sve nedostavke na njoj, sužava pore i poboljšava teksturu kože. Ukoliko vas vaše stanje kože svrstava u “tinejdžerke u trećoj, četrvtoj, petoj… deceniji života”, ovo bi bila kozmetička linija koja će sigurno prijati vašoj koži.                                                            Rutina kombinovane kože sastoji se od tri osnovna koraka, a prvi započinje Vinopure Clear Skin Purifying tonikom koji pročišćava kožu i priprema je za sledeće faze. Osvežavajući tonik čisti i smanjuje pore, umiruje kožu ostavljajući je svežom. Nanosi se tupferom ujutru i uveče, na očišćenu kožu, pri čemu treba izbegavati deo oko oka. Ne ispira se. Cena: 2.070 din.
Tako očišćenoj koži najviše će prijati Vinopure Blemish Control Infusion serum lagane gel-teksture koji će se pobrinuti za vidljivo i brzo uklanjanje nepravilnosti na koži, smanjenje proširenih pora, kao i za poboljšanje teksture kože koja je često prilično gruba kod osoba sa kombinovano-masnom kožom. Serum sadrži i organsku ružinu vodicu, a njen zadatak je da koži obezbedi, odnosno povrati prirodan sjaj tj. blistav ten. Nanosi se ujutru i uveče na lice, pre kreme, ali ne i na zonu oko oka.Cena: 3.735 din.
Završni, treći korak nege je Vinopure Skin Perfecting Mattifying fluid obogaćen organskom ružinom vodicom, polifenolima grožđa i organskim eteričnim uljima. Fluid hidrira, ali istovremeno i matira kožu tako što upija višak sebuma, sužava pore, pomaže u smanjenju nesavršenosti i poboljšava teksturu kože. Koristite ga ujutru i uveče, samostalno ili nakon seruma i izbegavajte zonu oko oka. Cena: 3.105 din.
Proizvodi Caudalie Vinopure linije su prirodnog, svežeg mirisa, nekomedogeni, ne testiraju se na životinjama i dermatološki su ispitani.

Foto: press