CHANEL EYE COLLECTION 2019: OČI NE TREBA DA MASKIRAJU VEĆ DA POJAČAJU LIČNOST ŽENE

Inspirisana ženskom individualnošću i dizajnirana da ohrabri svaku od nas da se vizuelno izrazi onako kako želi, kreativna makeup direktorka i dizajnerka boja kuće Chanel Lucia Pica kreirala je novu kolekciju za oči Chanel Eyes Collection 2019.
– Oči ostavljaju prvi utisak, to je prva impresija koju imate kada upoznajete ili gledate ženu, zato oči moraju da odražavaju karakter te osobe, naglase boje, pojačaju ličnost žene, a ne da je maskiraju.
Oči ne treba sakriti, već ih samo ulepšati – smatra Luci Pica koju izuzetno privlače stil i karakter.
– U skladu sa tim ova kolekcija proizvoda za oči omogućava ženama da iskažu svoj sopstveni stil uz veoma lako nanošenje – kaže Pica.

Po ugledu na smoky eye efekat Lucia Pica kreirala je četiri univerzalne harmonične LES 4 OMBRES palete senki sa prepoznatljivim izborom boja, za sve žene, bez obzira na njihove makeup veštine. Elegantne kombinacije boja svake palete mogu se beskrajno mešati i nadograđivati, sloj po sloj, kako bi se dobile razne nijanse i završni efekat. Svilenkasto-koncentrovani pigmenti lagano klize po kapku, a sve nijanse se univerzalno privlače. Univerzalne kombinacije, prilagodljive svakom raspoloženju.
U praksi, možete postići različite efekte na očima – od prirodne definicije do onog intenzivnog “drama” looka. Cena: 6.789 din.


STYLO YEUX WATERPROOF su vodootporne olovke za oči. Elegantne. Sofisticirane. Za savršenu definiciju. Kreirana da pojača pojača dubinu očiju i pojača intenzitet prirodne boje. Zašiljeni vrh na izvlačenje olakšava upotrebu bilo da olovku koristet da prati konture gornje linije trepavica radi prirodnog efekta ili da zadebljavate liniju kako bi dobili sofisticiran, dramatični look. Cena: 3.209 din.

 

 


LE VOLUME REVOLUTION DE CHANEL je nova, savršeno precizna maskara sa 3D efektom koja trepavicama daje ekstreman volumen. Ova visokotehnološka inovacija osigurava savršenu, ravnomernu primenu pri svakom potezu i ne ostavlja nikakve grudvice, a osim u crnoj, možete je naći i ovim bojama:
Jungle Green – smaragdno zelena
Deep Eros – svetlobordo
Intense Teal – svetloj zelenoplavoj
Volcan – tamno plavozelena, kao teget
Cena: 4.349 din.

Foto: CHANEL Beauty press