CHANEL ROUGE COCO KOLEKCIJA: PROLEĆNI NOVITET I ZA USNE I ZA OBRAZE

Ako se pitate čime će nas to CHANEL iznenaditi ovog proleća, odgovor je – novim Rouge Coco Lip Blush make-up proizvodom koji ima dvostruku ulogu jer ćemo ga koristi i kao sjaj za usne i kao rumenilo. Biće dostupan u šest nijansi, a jedinstavena, svilenkasta gel-formula savršeno se stapa sa usnama čineći ih jedrim, punim, ali apsolutno prirodnim.
Osim što će vam usne biti prirodne i sjajne, HD pigmenti učiniće i da vaši obrazi dobiju svežu boju. U svojoj hidrantnoj formuli Rouge Coco Lip Blush sadrži i hydraboost kompleks od biljnih ulja jojobe, mimoze i suncokreta koji hidriraju kožu usana i obraza, esencija kokosa omekšava usne, dok im punoću daju peptidi.
Tekstura i formula novog Rouge Coco Lip Blush je takva da je možete nadograđivati – ukoliko ne želite previše intenzivno obojene usne ili obraze dovoljna je jedna kapljica, u suprotnom, za jaču boju dodaćete više kapljica Lip Blusha.
Moto cele Rouge Coco linije je – Sloboda. Kreativnost. Ličnost. Kreirana je da podstiče žensku spontanost i piše neka svoja pravila sa 18 novih nijansi koje je kreirala Lucia Pika.

Foto: Chanel press