CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT HYDRATING JALLY: VODENI GEL KOJI VAS BRANI OD SVEGA ŠTO JE LOŠE

Iz Clinique laboratorije stigao nam je novitet – Dramatically Different Hydrating Jelly, 100 odsto transparentan, lagan vodeni žele koji hidrira, obnavlja hidratantnu barijeru i svakodnevno štiti kožu od spoljašnjeg zagađenja zahvaljujući Clean-Shield tehnologiji. Kao što već znate, naša koža je od sumraka do zore “napadnuta” spoljašnjim štetnim uticajima koji oštećuju zaštitnu barijeru kože i prouzrokuju gubljenje vode iz kože i čine je nezdravom. Ten postaje siv i umoran, pore zapušene, česta je i hiperpigmentacija, kao i pojava tamnih mrlja, bora i raznih upala.
S ciljem da zaštiti kožu od spoljašnjeg zagađenja vazduha Clinique je formulisao Dramatically Different Hydrating Jelly, svoju prvu prozirnu kremu za hidrataciju, jačanje i celodnevnu zaštitu svih stanja kože.
Dramatically Different Hydrating Jelly zadržava u koži sve „dobro” poput vlage, i odbija sve što je „loše” pre svega čestica zagađenja, a koža je za 87 odsto manje ranjiva na oštećenja uzrokovana spoljašnjim zagađenjem. Protiv spoljašnjeg zagađenja u novoj Clinique formuli bori se spoj aktivnih supstanci iz semenki suncokreta, ekstrakt ječma i krastavca koji jačaju kožu i čine je otpornijom prema spoljašnjim štetnim uticajima.
Clinique vodeni žele je odličan, intenzivan 24-satni tretman obnove hidratacije u našem najčistijem i najlaganijem obliku, bez ikakvog osećaja težine. Kristalno čista, lagana formula koja se ne oseća na koži, pruža moćnih 24 sata obnove hidratacije + zaštitu od spoljašnjeg zagađenja. Balansira nivo hidratacije kože, pružajući trenutnu i 24-satnu hidrataciju koristeći glicerin i hijaluronsku kiselinu koje privlače vodu i vezuju je za ćelije kože, dok prirodni faktor vlažnosti (NMF) kao sastojak balansira vodu i lipide.
Već nakon nekoliko dana nanošenja stanje kože se vidno popravlja i vraća joj se blistavost. Lice izgleda čisto i sveže, a koža nežna i zaglađena na dodir. S obzirom na to da je reč o brzoupijajućoj i nelepljivoj teksturi, Dramatically Different Hydrating Jelly možete koristiti kao odličnu podlogu za puder.Formula sadrži Sodium Hyaluronate – delotvoran hidratator iz iste porodice kao i Hijaluronska kiselina koji pruža trenutnu hidrataciju, pomaže da se ćelije napune vodom, jača ih i pruža komfor. Osvežava, trenutno i punih 24 sata.
Glicerin – hidratator koji privlači vodu u kožu i ujedno stvara zaštitu protiv gubitka vode.
Sukrose – kiselina koja pruža hidrataciju i smiruje kožu.
Trehaloza – ovaj polisaharidni šećer povećava sposobnost kože da privuče i zadrži vodu.
Spoj Moisture Barrier Blend (seme suncokreta, ekstrakt ječma i krastavca – sastojci za zaštitu hidratantne barijere kako bi postala otpornija i uspešno balansirala i zadržala zadovoljavajući nivo hidratacije.
Hydroxyethyl Urea – moćni hidratator koji prodire dublje u kožu za intenzivnu hidrataciju vrlo suve kože, dajući joj komfor.
Koristite ga ujutru i uveče. Dovoljan je 1do 2 pritiska pumpice da bi se tretiralo celo lice. Može se koristiti samostalno ili nakon umivanja sa Liquid Facial Soap i odgovarajućim Clarifying Lotionom.
Dramatically Different Hydrating Jelly možete naći u Anabella Beauty Spot parfimeriji, svim Sephora parfimerijama i odabranim Jasmin parfimerijama po ceni od 3.880 dinara za 50 ml ili 7.530 dinara za 125 ml.

Foto: press