CVETNE HALJINE: TREND KOJI NIKADA NE IZLAZI IZ MODE

Da li ste spremne za romantično proleće? Sa buđenjem prirode u proleće uvek se nekako desi da procveta i naš garderober a u njemu bi trebalo da imate bar jednu cvetnu haljinu. Ovaj print nikada ne izlazi iz mode, samo se menjaju krojevi i sitni detalji. Nepopravljive romantičarke sigurno ih imaju u svim dužinama i modelima, a mi smo iz aktuelne ponude u radnjama izdvojili nekoliko cvetnih haljina koje će vam dobro doći ovog proleća i leta. Za totalni romantic look proverite u kakvom su vam stanju jednobojne baletanke!

Slika br.1: ZARA zelena lagana haljina sa cvetnim motivima, 6.990 din. H&M haljina sa gornjim slojem od providnog tila sa izvezenim cvetićima, 8.990 din. Slika br.2: MANGO maksi plava izvezena haljina, 9.990 din. ZARA bela lanena haljina sa cvetnim detaljima, 4.990 din.

Slika br.3: STRADIVARIUS prozračna, slojevita haljina u boji lavande sa cvetnim printom, 4.790 din. MASSIMO DUTTI crna mantil-haljina sa kaišem i cvetnim motivima, 10.990 din.

Slika br.4: MANGO crna haljina A kroja posuta cvećem, 3.990 din. ZARA neboplava haljina sa sečenim delovima iznad struka, 3.990 din.