DARPHIN NOVITETI: KOMPLEKS SEDAM ESENCIJALNIH ULJA ZA BLISTAVU KOŽU

Iz Darphin kuće lepote stiže nam noviteti iz Lumière Essentielle linije namenjene onim ženama koje ne žele da na svom licu vide umor, fine borice, nedostatak jedrosti i svežine, kožu bez blistavosti. Sjajni Illuminating Oil Serum već volimo, kao i Illuminating Oil Cream, a sada vas upoznajemo sa dva nova proizvoda – Illuminating Micellar Cleanser with Essential Oils, micelarnim čistačem sa esencijalnim uljima i Instant Purifying and  Illuminating Mask, dvostrukom maskom za pročišćavanje i blistavost kože. Essentielle linija bazirana je na kompleksu od sedam dragocenih esencijalnih ulja: mandarine, pomorandže, nerolija, ruže, ylang ylanga, kedra i đumbira, od kojih potiče i savršeni miris tekstura koje vas bude svežinom i energijom, a takav efekat ostavljaju na koži, vraćajući joj zdrav sjaj. Nove tehnologije Lumière Essentielle tekstura transformišu se u dodiru sa kožom obezbežujući joj blistavost – svetlost i svežinu koje zrače sa kože kao simbol njene vitalnosti i lepote.

Darphin Lumière Essentielle Instant Purifying and  Illuminating Mask je dvostruka maska za pročišćavanje i blistavost kože koja je “budi” za samo 10 minuta. Ovaj ritual lepote možete primenjivati tri puta nedeljno kako biste postigli rezultat profesionalnog tretmana kod kuće. Dve maske u jednom pakovanju deluju u dva koraka: prvi je kao instant  pročišćavajuća maska koja čisti pore i glača ten, dok prosvetljujuća maska obezbeđuje hidrataciju i blistavost. Pored kompleksa od sedam esencijalnih ulja  iz citrusa, cveća, začina i drveta, dve maske sadrže belu kaolin glinu koja izvlači toksine i nečistoće, ekstrakt algi prosvetljuje kožu, dok hijaluronska kiselina hidrira i vraća jedrost. Cena: 7.700 din.

 

 

 

Darphin Lumière Essentielle Illuminating Micellar Cleanser – micelarni čistač sa esencijalnim uljima sa lica skida veo umora. Gel se pretvara u ulje, ulje se pretvara u mleko koje sa sobom odnosi sve nečistoće ostavljajući blistavu, meku i čistu kožu. Micelarni čistač sadrži prosvetljujući kompleks od sedam esencijalnih ulja  iz citrusa, cveća, začina i drveta, čija je uloga da dubinski hrane, hidriraju kožu, ublaži bore i pospeše njenu blsitavost. Micele dobijene iz kokosa prikupljaju nečistoću poput sunđera tako što se nečistoće, čestice zagađenja i šminka rastapaju i nestaju sa kože. Ovaj micelarni čistač predviđen je i za skidanje šminke i čišćenje zone oka. Cena: 4.260 din.

Foto: press