DARPHIN PETAL INFUSION LIP OILS: ULJA ZA NEGU USANA SA LATICAMA CVEĆA

Kad je već dokazano da su usne 200 puta osetljivije na dodir nego vrhovi prstiju, kozmetička kuća Darphin svoju ekspertizu u kreiranju proizvoda na bazi biljnih ulja proširio je i na proizvode za usne. Iz ove prestižne francuske kozmetičke kuće stižu nam tri Petal Infusion Lip Oils regenerativna ulja za usne sa cvetnim laticama i posebno kreiranim mirisima. Ulja sa laticama ruže, nevena i različka rešavaju tri problema kože usana:
– Ulje za usne sa laticama ruže je hranljivo ulje na bazi majske ruže, sa mnogo hidrirajućih sastojaka za suve usne i aromama vanile, ruže geranijuma i maline.
– Ulje različka je omekšavajuće ulje na bazi ovog plavog cveta bogatog taninima, a preporučuje se za osetljivu kožu usana. sadrži arome limuna, mandarine, muskatnog oraha i kedra.
– Ulje sa laticama nevena je podmlađujuće ulje na bazi lekovitog, regenerativnog nevena. Usporava efekte starenja na usnama, a u svojoj teksturi čuva arome limuna, limete, jabuke, kokosa i meda.

Sve arome su 100 odsto prirodne, različite su za svako ulje, a bazirane na vanili. U sastavu sva tri preparata su ulje košpica kajsije koje tako slično prirodnim lipidima kože, ulje semenki grožđa bogato vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama, vitamin E i omega 6 i 9 masne kiseline koje čuvaju kožu od isušivanja i pucanja.
Znate li da usne nemaju lojne i znojne žlezde koje ih neguju? Znate li da se vaše usne smanjuju i istanjuju tokom godina?
Usne su poput žive slike na kojoj se svakodnevno oslikava vaše zdravlje, vaša dijeta, vaše godine, uticaji sunčanja, zagađenja iz vazduha ili hladnoće. Zato, koje god regenerativno ulje da ste odabrali nanesite ga na usne više puta dnevno – ujutru da zaštitite kožu od spoljnih uticaja, nakon što popijete kafu da doterate sjaj i dodate negu usnama, uveče da pojačate “glossy” izgled, a pred spavanje da nahranite i regenerišete kožu tokom noći.
Cena: 2.850 din.

Foto: press, @darphin