DARPHIN PREDERMINE SCULPTING NIGHT CREAM: TRETMAN ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE TOKOM NOĆI

Tokom noći naša koža prelazi na regenerativni “režim rada” što znači da noću radije prihvata aktivne, hranljive sastojke iz kozmetike nego tokom dana, jer dan joj služi da se “brani” od brojnih štetnih uticaja iz spoljašnjeg okruženja. Kao snažnu podršku da popravi oštećenja nastala tokom dana Darphin je kreirao novu Predermine Sculpting Night Cream noćnu kremu koja vašoj koži pomaže da:
– tokom noći vidljivo zategne konture lica
– pospeši stvaranje kolagena koji kreira prirodni “korset” za čvršću kožu
– ublažava dubinu bora
– hidrira i jača prirodnu zaštitnu barijeru kože.
Predermine Sculpting Night Cream je još jedna od dragocenih Darphin formula sa čak 84 odsto sastojaka prirodnog porekla. Među njima je tuberoza čiji je zadatak da poboljša hidrataciju, iris sprečavava oštećenja elastina, a tu je i niz biljnih aktivnih supstanci i važnih vitamina u luksuznoj staklenoj teglici.
U ovoj noćnoj kremi Darphin je primenio tehnologiju postepenog otpuštanja sastojaka kako bi njihovo delovanje uskladila sa ritmom i ponašanjem kože tokom noći. Cena: 14.940 din.

U video prilogu pogledajte kako da koristite kremu nakon večernje rutine čišćenja lica, odnosno kako se krema pravilno nanosi pokretima fine masaže u cilju što efikasnijeg delovanja.

Foto: press