ERGOBABY EMBRACE NOSILJKA PODEŠAVA SE PREMA VELIČINI BEBE

Nošenje pomaže detetu da se lakše prilagodi okruženju, daje mu sigurnost u roditeljskim rukama, a u specifičnim situacijama mnogo pomaže deci, posebno kada se jave grčevi ili prehlada. Takođe, bliska veza sa majkom i ocem veoma je važna za emocionalni, socijalni i psihološki razvoj deteta. Zato bi roditelji novorođenčadi morali da imaju malu pomoć pri nošenju, od trenutka bebinog dolaska na svet.
Ergobaby Embrace je savršena nosiljka za privijanje bebe uz vaše telo dok ste kod kuće, ali i veoma praktična kada morate na brzinu da obavite neki posao, zajedno sa novorođenom bebom u naručju. Njeno meko tkanje pomaže bebi da lakše prebrodi prelaz iz maminog stomaka u porodični život.  Na taj način roditelji mogu da se fokusiraju na zbližavanje sa bebom i pruže joj sigurnost i zaštitu, toliko važnu u ovoj ranoj fazi razvoja. Posebno dizajnirana za nošenje novorođenčadi, nosiljka Ergobaby Embrace kombinuje mekoću koju pružaju marame za nošenje i ergonomsku udobnost i praktičnost nagrađivanih Ergobaby nosiljki.
Najveća inovacija ove nosiljke jeste mogućnost podešavanja prema veličini novorođenčeta. Dovoljno je samo dvaput zavrnuti pojas oko struka prilikom postavljanja Embrace nosiljke, da se suzi sedalni deo i skrati naslon, što omogućava da se u njoj nose čak i najmanje bebe (od 50 cm/3,2 kg). Zatim, kada dete malo poraste, nosiljka počinje da se koristiti sa panelom u punoj širini i leđnim naslonom u punoj dužini, čime se u svakoj fazi bebinog razvoja omogućava udoban podupirući položaj u obliku slova M, koji je zdrav za kukove. Kada beba za to bude spremna i roditelji požele da je okrenu prema napred, nisu potrebna nikakva podešavanja. Samo okrenite bebu prema napred i uživajte u zajedničkom istraživanju sveta.
Nosiljka Embrace može se koristiti za bebe od 3,2 kg do 11,3 kg. Sama nosiljka, čiji materijal ima sertifikat Oeko-Tex Standard 100, teška je tek 480g i može se kompaktno složiti, kao deo svakodnevne bebi opreme. Trake nosiljke, koje mogu da se rašire na ramenina, omogućavaju savršeno prijanjanje meke i rastegljive tkanine uz bebin vrat, a postavljeni jastučić za glavu i vrat nežno podupire bebinu glavu. Osim što bebi pružaju zaštitu, ukrštene ramene trake savršeno pristaju različitim osobama koje nose nosiljku, dok pojas oko struka ravnomerno raspoređuje bebinu težinu, a praktične kopče uklanjaju potrebu za vezanjem tkanine.
Cena ErgoBaby Embrace nosiljke je 9.900 din.

Foto: press