Eucerin noviteti za prirodno lepe pedesete i šezdesete godine

nega za zrele godineZa pedesete i šezdesete godine nekada se govorilo da su “jesen života” a danas je to “zlatna jesen” – doba u kojem se, uz Eucerin novitete iz Hyaluron-Filler+Elasticity linije, nećete ljutiti na svoje rođendane. Ova kolekcija sada ima dva nova proizvoda – Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum i Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity dnevna krema SPF 30. Serum i krema namenjeni su efikasnoj anti-age nezi u zrelim godinama jer popunjava duboke bore, poboljšava elastičnost kože i ujednačuje ten.

Tri “zlatna” sastojka

Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum prvi je anti-age serum koji istovremeno popunjava duboke bore, poboljšava elastičnost i smanjuje hiperpigmentacije na koži, sprečavajući njihovu ponovnu pojavu. Njegova klinički i dermatološki dokazana efikasnost zasniva se na formulaciji koja sadrži: Eucerin patentirani Thiamidol, kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i arktin, prirodni sastojak izolovan iz ploda čička. Preporučena mp cena: od 3.500 do 4.140 din/ u zavisnosti od mesta kupovine.

Koje probleme rešavaju

Thiamidol deluje u korenu problema pojave hiperpigmentacija na koži smаnjujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacija pojavljuje. Na taj način obezbeđuje umanjenje fleka i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Hijaluronska kiselina dugog lanca obezbeđuje adekvatnu hidrataciju u površinskim slojevima kože i aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora. Hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske mase, prodire u dublje slojeve kože gde duboke bore nastaju, obezbeđujući koži dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora. A arktin stimuliše obnavljanje oslabljenog vezivnog tkiva, jačajući kožu i povećavajući njenu elastičnost. Takođe, dokazano podstiče obnavljanje kolagena u ćelijama kože doprinoseći da koža dobije na gustini i usporavajući formiranje novih bora. Serum se nanosi na očišćeno lice, pre dnevne ili noćne kreme, i blago se umasira. Za maksimalne anti-age rezultate možete da ga kombinujete tokom jutarnje nege sa Hyaluron-Filler+Elasticity dnevnom kremom SPF 30.nega za zrele godine

Sunca je opasno i u jesen i zimi

Kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, arktina i ulja gospinog trna u formulaciji Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity dnevne kreme SPF 30 umanjuje bore, nadoknađuje gubitak volumena i poboljšava elastičnost i blistavost kože. SPF 30 uz to će pružiti vašoj koži adekvatnu UVA i UVB zaštitu od sunčevog zračenja prisutnog i tokom jeseni i zime. Zato, čuvajte kožu da prevremeno ne ostari i da se na njoj produbljuju bore i javljaju fleke. Preporučena mp cena: 3.370 din.

Foto: press