EUCERIN PROMOCIJA: DO KRAJA DECEMBRA UZ KUPOVINU DOBIJATE POKLON!

Odlazak u apoteku po preparate za negu lica izbor je mnogih osoba čija je koža osetljiva, sklona problemima poput fleka, akni, atopijskog dermatitisa, alergija, dehidracije, rozacee ili bora, a drugi, možda i presudni razlog je što u apotekama mogu da dobiju stručne infomacije i savete farmaceuta i pronađu pouzdan preparat čija je efikasnost i podnošljivost klinički i dermatološki dokazana.
Dermokozmetički brend Eucerin priznat je kao jedan od svetski najpouzdanijih brendova za negu kože koji je već duže od jednog veka posvećen inovacijama u formulacijama za negu kože zasnovanih na naučnim istraživanjima, u bliskoj saradnji sa farmaceutima i dermatolozima. Od Eucerin preparata potrošači očekuju ne samo bezbednost i efikasnost, već i prijatno iskustvo prilikom upotrebe.
Ukoliko i vi pripadate sve većoj grupi ljudi koja preparate za negu kupuje u apotekama i svoje poverenje ukazujete dermokozmetici, sigurno ste već izabrali omiljene preparate iz široke Eucerin ponude i s nestrpljenjem očekujete period Eucerin promocija tokom kojih ih možete nabaviit uz posebne pogodnosti kupovine!
Eucerin promocija traje od 1. novembra do 31.decembra 2017. što znači da uz kupljeni proizvod, drugi dobijate na poklon:
– uz kupovinu Eucerin preparata u iznosu većem od 1.000 dinara na poklon dobijate još jedan Eucerin komplementarni preparat
– uz kupovinu dnevne i noćne kreme iz Eucerin anti-age ponude na poklon dobijete Eucerin kremu za negu područja oko očiju iz Hyaluron Filler, Volume Filler ili Q10 linije! Ponuda traje dok traju zalihe i ne važi za promo pakete. O detaljima akcije možete se informisati i na sajtu www.eucerin.rs u rubrici “Kupite pametno”!

Foto: press