EVA MENDEZ PREDSTAVLJA EVE DUET: DVA MIRISA ZA RAZLIČITA ŽENSKA RASPOLOŽENJA

Oslanjajući se na isksutvo od čak 130 godina u parfemskoj industriji Avon je ove jeseni lansirao Eve Duet, prvi parfemski duo – jedinstveni miris za različita raspoloženja. Od penušavog i živog floralno-voćnog mirisa do zadivljujuće senzualno-cvetnog, Eve Duet će vas povesti u kraljevstvo različitih mirisnih nota, oslobađajući sve promenljive aspekte ženske ličnosti.

Poznata po svojoj mogućnosti jednostavnog transformisanja kroz različite uloge, talentovana i harizmatična holivudska glumica Eva Mendez bila je savršen izbor za zaštitno lice novog Avon Eve Duet parfema. Glumica, majka dvoje dece, dizajnerka i preduzetnica, idealan je predstavnik savremene žene, a time i jedinstvenog Eve Duet parfema koga čine dva jedinstvena mirisa u savršenoj harmoniji.
– Pravo je zadovoljstvo raditi sa kompanijom koja toliko godina poštuje i razume žene. Volim da budem kreativna i eksperimentišem sa modom i šminkom i zato je mogućnost da se slobodno izrazim i proslavim svoju individualnost kroz miris veoma zabavna. Moje raspoloženje se menja u toku jednog dana, verujem da je tako kod svake žene i zato je Eve Duet pravi izbor jer ima snagu da to i pokaže – izjavila je Eva Mendez.Obe strane Eve Duet mirisa izuzetno su dugotrajne i dele istu osnovu – egzotični cvet amazonskog lokvanja koji cveta samo tri dana godišnje. Miris i boja cveta se transformišu od ujutru do uveče, što je inspirisalo nastanak ovog parfema. Izaberite senzualnu ili blistavu stranu parfema, ili ih pomešajte i napravite jedinstveni miris koji će biti baš po meri vašeg trenutnog raspoloženja. Senzualna, ljubičasta, strana predstavlja zavodljivu mešavinu divlje šljive, crvenog bibera, jasmina i pačulija koja će učiniti da se osećate neodoljivo, dok blistava, zlatna, odiše radošću zahvaljujući laganim notama klementine, pupoljka jabuke, božura i svetlog drveta. Više ne morate da brinete u kom ćete se raspoloženju probuditi, jer Eve Duet ima moć da vas isprati u svakodnevnim izazovima i motiviše da plenite energijom koja je za vas karakteristična.
Novi miris dostupan je po ceni od 1.990 dinara u Avon brošuri koja važi od 28. septembra do 18. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs.

Foto: press