FOLLOW THE SUN: NE PROPUSTITE ČETVRTI DORĆOL MATINE

Follow the Sun je prvi Dorćol Matine ovog leta koji će se održati 23. juna, čime će zvanično biti otvorena letnja sezona na Dorćolu. U saradnji sa gradom Beogradom, ova manifestacija postala je tradicija ovog dela grada i već četvrti put ulice će biti zatvorene, a na njima će se đuskati i čekati zalazak sunca, ali i pomoći onima kojima je to potrebno.
Deo Dositejeve ulice (od Gospodar Jevremove do Gospodar Jovanove ulice) i deo Gospodar Jovanove ulice (od Francuske do Dositejeve ulice) biće zatvoren za saobraćaj već od ranih jutarnjih časova, a ručak počinje u 15 sati.Afrobeat, brasil, latino, jazz zvuk upariće se sa hranom koju će spremati Burger House, Campania Trattoria, Holy Smokes, Crna Ovca i Red Bread. Potražite i žuti kamiončić u kome Java i Lula coffee prave savršen espreso. Superkul majice i Ninety Nine čarape će takođe imati svoje štandove.
DJ program počinje od 18 sati. Za gramofonima će biti čuveni dvojac Akioki, odmah za njima ide Petko, čovek koji je već 23 godine na sceni, stalni član DJ postavke svakog Matinea. Akioki i Petko će predstavljati svoju Soul Print Recordings etiketu koja beleži sve veće uspehe na globalnoj sceni. Potpuno logično, posle njih nastupa Trole, deo dvojca Body‘n’Balls, bez koga ne možemo zamisliti beogradsku DJ scenu. Trole nas prepušta DJ superheroju, Groovyman-u, čoveku koji je nastupao rame uz rame sa Darenom Emersonom, Martijnom Ten Veldenom, Purple Disco Maschine, Robertom Ovensom, Stiv Angellom, David Pennom, Tiefschvarz, Silicone Soul, Supernova, Llorca. DJ, državni šampion u fitnesu, kolekcionar ploča.

Foto: press