“GOSSIP GIRL”: JOŠ JEDNA KULTNA SERIJA DOBIJA NASTAVAK

Nakon dugogodišnjeg nagađanja o tome da li će kultna serija Gossip Girl ili Tračara dobiti nastavak ili ne, stigla je i zvanična potvrda! “Gossip Girl” se nastavlja, a novih 10 epizoda gledaćemo na proleće 2020, na streaming servisu HBO Max.
Za sada se zna da je dogovoreno snimanje prve sezone koja će imati 10 epizoda koje će pratiti život privilegovanih, bogatih mladih ljudi sa Menhetna, iz privatne škole u Njujorku, na Upper East Side-u.
Serija se na malim ekranima pojavila 2007. godine, a ideja je da se 12 godina kasnije pokaže kako danas izgleda život malih bogataša sa Upper East Side-a, kao i koliko se promenio grad i svet društvenih medija u međuvremenu.
Kreatori originalne serije „Gossip Girl“ Josh Schwartz i Stephanie Savage sada su se našli u ulozi izvršnih producenata, ali još uvek nije poznato da li će glumačka ekipa ostati ista, ili bar neko od prve postavke, iako je iz HBO Max najavljeno da će nove epizode pratiti život nove grupe studenata sa Menhetna.
Podsećamo, glavni likovi u originalnoj seriji bili su Serena van der Woodsen (Blake Lively), Blair Waldorf (Leighton Meester), Chuck Bass (Ed Westwick), Nate Archibald (Chace Crawford), Dan Humphrey (Penn Badgley) i Jenny Humphrey (Taylor Momsen), a uloge u „Tračari“ donele su im svetsku slavu koja traje i danas. Serija je imala šest sezona i ukupno 121. epizodu, a bazirana je na istoimenim knjigama autorke Cecily von Ziegesar.