GRAND KAFA DEDA MRAZOVI NA SPECIJALNOM ZADATKU

Ušli smo u najradosniji deo godine a Grand kafa Deda Mrazovi krenuli su put Srbije, na specijalan zadatak – da ulepšaju vikende potrošačima širom Srbije. Trenuci uživanja uz poznate zvončiće i omiljeni i miris i ukus Grand kafe donose prazničnu atmosferu u Suboticu, Novi Sad, Čačak, Smederevo, Požarevac, Niš, Pirot, Mladenovac, Kruševac i Beograd.
Svakog vikenda u drugom gradu, od 11 do 18 sati posetioce očekuju slatka iznenađenja, vesela atmosfera i bogat program za sve uzraste.
U prazničnom duhu, i uz miris i ukus sveže skuvane kafe, svi posetioci mogu da učestvuju u radionicama za pravljenje ukrasa, fotografišu se sa Deda Mrazovima, dobiju poklone, uživaju uz sviranje i pevanje novogodišnjih pesama, a ceo program uveličaće kićenje jelke koje ima posebnu čar. Prisutni će zajedno sa Deda Mrazovima moći da ukrase jelke, koje će naći svoje mesto u odabranim ustanovama koje brinu o deci u svakom gradu koji veseli karavan poseti. Znak pažnje već je uručen Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ u Subotici, Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju „Veternik“ u Novom Sadu i Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čačku.
Novogodišnji Grand kafa kamion podeliće i poklone uz kupovinu Grand kafe Gold, a hladne zimske dane ugrejaće šolja sveže pržene i mlevene Grand kafe koja je besplatna za sve posetioce.
Dođite na pravu novogodišnju kaficu i druženje sa Grand kafa Deda Mrazovima u vašem gradu!
I miris i ukus – i srećni praznici!
Sve informacije o planiranim aktivnostima možete pronaći na Grand kafa Facebook stranici.
Foto: press