HOTEL TRANSILVANIJA 3: NAJPOZNATIJI VAMPIR NA SVETU REŠIO JE DA ODE NA ODMOR

Treći nastavak animiranog hita Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje očekuje nas od 2. avgusta u bioskopima širom zemlje, a u filmu ćemo videti kako to izgleda kad najpoznatiji vampir na svetu ode na odmor sa svojom porodicom i prijateljima.

U trećem nastavku pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Letnjem odmoru ne odoleva ni ostatak Drakulinih prijatelja, pa se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane, do egzotičnih ekskurzija. Međutim, odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.
Kako će se Drakula snaći u novonastaloj situaciji i da li će se sa krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, ili će poslednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon sprovesti svoju dugo planiranu osvetu…
U sinhronizaciji “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”, učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike. Po treći put, neodoljivom Drakuli glas je pozajmio Dragan Mićanović, Mejvis je glas pozajmila Iva Stefanović, dok je glas tajanstvenoj kapetanici pozajmila Tamara Aleksić. U ulogama simpatičnih čudovišta naći će se i Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus, Dragan Vujić Vujke, Srđan Timarov, Goca tržan, Tijana Dapčević, Lena Kovačević i mnogi drugi. Sinhronizaciju na srpski jezik režirala je Iva Milošević.

Foto: press