IDEALNA CRNA TORBICA: NIJE PREVELIKA I MOŽE DA SE NOSI UZ SVE

Crna torbica. Modna institucija baš kao i mala crna haljina. Morate imate bar jednu. Onu višenamensku koja odlično pristaje uz svakodnevne kombinacije, ali joj ništa ne nedostaje da “isprati” i vaš večernji odabir garderobe. Zato se treba malo potruditi kako bi se pronašla savršena torba za svaku priliku.
Ove sezone dominiraju torbice manjih dimenzija, i to onih pravougaonih i kockastih. Većina modela kao dodatak ima zlatni ili srebrni lanac ili metalnu kopču, ili nisku bisera… i najčešće su dizajnirane kao praktičan crossbody model koji se nosi preko grudi a ruke ostavlja slobodnim.

H&M torbica zaobljenih gornjih ivica, sa kaišem, 1.169 din. BERSHKA torba sa drškama i zipom, 3.990 din.

MANGO torba sa zlatnim lancem i ukrasnom alkicom, 5.490 din. BERSHKA torba ovalnih ivica, sa ukrasnom kopčom i nitnama na kaišu, 2.590 din.

ZARA štepana torba sa srebrnim lancima, 9.900 din. ZARA trapezasta torba sa kožnom mašnom na ručki, 3.990 din.

STRADIVARIUS torba sa nitnama i metalnom kopčom, 2.490 din. MANGO štepana torba sa srebrnim lancem i kopčom, 5.490 din.

ZARA valjak torba sa drškom i zlatnim lancem i nitnama, 3.990 din. H&M torbica sa ukrasnim priveskom, 1.199 din. MASSIMO DUTTI kožna lak torbica sa zlatnim lancem i kopčom, 9.900 din.

ZARA torba sa ukrasnim cvetnim detaljima, 3.990 din. MANGO clutch torbica reljefaste teksture, 1.690 din.

ZARA kožna torba sa štepanim prednjim delom, lancem i bisernom drškom, 6.990 din. MANGO torbica sa zlatnom alkom/ručkom, 3.490 din. ZARA torbica sa zlatnom kopčom i ukrasnim detaljima na kaišu, 2.590 din.

MANGO kroko torba sa zlatnim lancem i kopčom, 3.990 din. ZARA okrugla torba sa metalnim drškama, 3.990 din.

Foto: Zara, Mango, Bershka, H&M, Stradivarius, Massimo Dutti