IGRA VEŠALA: NOVI FILM AL PAĆINA OD OVOG JANUARA U BIOSKOPIMA

Filmom Igra vešala legendarni Al Paćino vraća se na veliko platno, a film će se od četvrtka, 25. januara naći na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Slavni glumac još jednom je dokazao da i sa 78 godina apsolutno briljira u svojoj najvećoj strasti. “Igra vešala” je priča o odlikovanom detektivu za ubistva Reju Arčeru (Al Paćino) koji se udružuje sa kriminalnim profajlerom (Karl Urban) kako bi uhvatili serijskog ubicu čiji se zločini odigravaju po dečijoj igrici Igra vešala. Kako se zločini dešavaju na svaka 24 sata, policajci, u pratnji novinarke Kristi (Britani Snou), koja im pomaže, ulaze u trku s vremenom kako bi sprečili novo ubistvo i pronašli ubicu. Film reditelja Džonija Martina vodi gledaoce na zastrašujuć put upoznavanja poremećenog uma ubice, ali i primoranost detektiva da učestvuju u Igri vešala kako bi konačno zaustavili zločine.
– Moj posao je moj život, bez obzira na godine, jer ja sam umetnik. Bar mislim da jesam. Uloga u filmu „Igra vešala“ donela je jednu kompleksnu priču, gde svaki lik ima svoju
pozadinu, svoju istoriju. Dopao mi se scenario, i entuzijazam reditelja prilikom priprema za film. Džoni je vrlo otvoren, a sa takvim ljudima je najbolje raditi – rekao je Paćino.
U filmu igraju i Karl Urban i Britani Snou, koji su s oduševljenjem prihvatili uloge u ovom ostvarenju, čim su čuli da će im partner biti slavni oskarovac.
– Bilo je sjajno iskustvo posmatrati takvu glumačku legendu kako pristupa radu, ali i ekipi. On je jedan od onih glumaca koji momentalno izaziva neku neverovatnu energiju u ekipi čim se pojavi na setu – dodao je Urban.