IZ LIERAC LABORATIJE STIGLA JE ODLIČNA LIFT INTEGRAL LINIJA ZA PROBLEM OPUŠTENE KOŽE

Iz Lierac laboratorije stigla nam je nova Lift Integral linija za lifting kože koja problemu opuštanja i gubljenja tonusa kože pristupa kompleksno, sagledavajući sve poznate uzroke, kako morfološke tako i biloške.
Morfološki uzroci vidljivi su u gubitku napetosti i elastičnosti kože (smanjenjem produkcije kolagena tipa XVIII u svim slojevima kože), dok su biološki izraženi u smanjenju sinteze tri važne grupe proteina derma i smanjenju proizvodnje hijaluronske kiseline.
Rešenja za ovakvo stanje kože, Lierac, kao što je to tipično za njega, traži inspiraciju u estetskoj medicini – fejsliftu za zatezanje kože i filerima za volumen.Sastojci koji u koži treba da podstaknu akcije slične ovim tretmanima pronađeni su u ekstraktima senegalskog mahagonija (za stimulaciju sinteze kolagena tipa VIII u svim slojevima kože) i ekskluzivnom Lierac pronalasku – ekstraktu ljubičaste lale koja je u in vitro studijama pokazala da može da poveća ekspresiju više od 30 proteina ekstracelularnog matriksa derma. Pored ovih ekstrakata, tu je i nova generacije poznatog Lierac trostrukog hijaluronskog kompleksa.
Lierac laboratorije razvile su aktivnu elastičnu teksturu sa trenutnim efektom zatezanja kože, kombinaciju dva prirodna biopolimera, oligosaharida iz biljaka. Stvara se otporan, fleksibilan i pokretljiv film na površini kože, sa trentnim efektom zatezanja.
Elastičnoj gel-teksturi doprineli su i sintetički polimeri, sintetički puder za svilenkastu završnicu, biljni glicerin i ši buter za osećaj prijatnosti na koži.

Proizvodi Lift Integral linije mirišu ženstveno i sveže, a cvetni miris odabran za ovu liniju nosi top note bele frezije i jasmina. Linija je prilagođena raznim tipovima kože, a u njoj su Sculpting Lift Rich Cream za suvu kožu (8.600 din.), Restructuring Lift Cream noćna krema (8.600 din.), Superactivated Lift Serum Firmness Booster (9.300 din.) i Eye Lift Serum Eyes & Lids za zonu oka (5.900 din.).

Foto: Instagram #lifIntegral