JEDINSTVENE NA PLAŽI: KONCEPT 45 PRIPREMIO ODLIČNU PONUDU KUPAĆIH KOSTIMA

Koncept 45 spremno dočekuje leto 2017. i vreme za plažu pa su se u ponudi pronašli pažljivo odabrani brendovi kupaćih kostima i letnjih asesoara za one koji tragaju za pametnim krojevima, hipsterskim printovima, luksuznim materijalima, sexy komadima.

Aloha from Deer je brend koji se proslavio širom Evrope zahvaljujući super fanki, pop-art i fotografskim printovima koji nedvosmisleno šalju street smart poruku i slave mladalački duh individualnosti. Da li želite kupaći kostim sa printom vrane u fraku i cilindru ili možda sa crtežom raznobojnih krofnica? Ako je odgovor DA onda je ovo pravi brend za vas!

Beth Richards je kanadski brend kupaćih kostima vrhunskog kvaliteta i savremenog dizajna. Sa idejom da ženama pruže samopouzdanje i bolji osećaj kada su u kupaćem kostimu, Beth Richards dizajnira krojeve koji su istovremeno moderni i praktični.

Paolita Swimwear proizvodi su od kvalitetnih italijanskih materijala, sa multikolor printovima proizvedenim ekskluzivno za ovaj brend. Sa posebnom pažnjom usmerenom na besprekorne krojeve, Paolita sofisticirano kombinuje romantičnu senzualnost i energični edgy stil.

Damsel in Distress je beogradski brend koji je mnogima već dobro poznat po laskavom sofisticiranom vešu napravljenom od prirodnih i kvalitetnih materijala. Sa istim vrednostima Damsel in Distress kreira prefinjene sexy kupaće kostime koje ćete poželeti da nosite i onda kada niste na plaži.
Koncept 45 se nalazi u ulici Kralja Petra 45, a pored velikog izbora kupaćih kostima i asesoara oduševiće vas ambijentom, velikim izborom najvećih svetskih brendova, ali i ozbiljnom kolekcijom vinila.

Foto: press