JLOxINGLOT: DŽENIFER LOPEZ I INGLOT DIZAJNIRALI MAKE-UP KOLEKCIJU OD ČAK 70 PROIZVODA

Dženifer Lopez, ikona stila i obožavana muza industrije mode i lepote, poznata i po nadimku Queen of Glow, po prvi put predstavlja svoju makeup JLOxINGLOT kolekciju kreiranu u saradnji sa brendom Inglot Cosmetics. Široka paleta proizvoda i boja kreirana je sa željom da inspiriše raznolikost i podrži zajedničku viziju dive i brenda o snažnoj ženstvenosti. Nova Inglot kolekcija omogućiće vam da postignete jedinstven izgled, bez obzida da li je to prirodna dnevna šminka ili glamurozni večernji look inspirisan stilom J.Lo. Kolekcija se sastoji od čak 70 proizvoda, a zvezda linije je Freedom System koji pruža više od 300.000 kombinacija za kreiranje jedinstvenog makeup kita, po vašem izboru. Ekspertski formulisani, proizvodi će biće dostupni u širokoj paleti boja i finiša, a ključni su iluminator, bronzer, sjaj i maskara. JLOxINGLOT kolekcija biće u prodaji od 26. aprila širom sveta, a u Srbiji će biti dostupna u Inglot radnji u Beogradu, Kralja Petra 41.
– Kolekcija je modularnog karaktera. Sadrži sve proizvode koje najčešće koristim u mojim omiljenim nijansama, a možete ih kombinovati po želji. U kolekciji imamo sve, od maskare, karmina, veštačkih trepavica, rumenila, senki i naravno bronzera. Ono zbog čega sam posebno uzbuđena je Freedom System personalizovana paleta, sa proizvodima i bojama koje odgovaraju baš vama. Više ne morate da kupujete pet različitih setova senki, zbog par nijansi koje vam se dopadaju – rekla je J.Lo povodom lansiranja kolekcije.
Dženifer Lopez je intenzivno sarađivala sa brendom u svim fazama kreiranja linije, uključujući raspon i odabir nijansi, reklamnu kampanju, dizajn, čak i nazive proizvoda koji su inspirisani njenom karijerom, te će neki proizvodi nositi nazive kao što su “Boogie Down Bronze” i “Livin’ The Highlight”.
Kao globalna zvezda sa mnogo obaveza, a pri tome je i majka, Dženifer se potrudila da napravi liniju za žene koje su poput nje – stalno u pokretu.
– Nismo mogli da nađemo boljeg partnera od Dženifer. Ona je pravi beauty vizionar. Pored toga što ima jedinstven stil, Dženifer je takođe i pravi ekspert za lepotu. Nakon višegodišnjeg rada sa najboljim ljudima u biznisu, ona ima odličan uvid u to šta žene žele i koji su proizvodi potrebni za postizanje prepoznatljivog JLo beauty glow izgleda – objasnio je Gzegorz Inglot, podpredsednik Inglot ogranka za Ameriku.

Foto: Inglot press