KAD JE NOĆ: NOVI SINGL MARKA LOUISA

Marko Louis objavio je svoj novi singl i spot Kad je noć za izdavačku kuću Lampshade Media, koji istovremeno najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” a prvi predstojeći koncert je u Nišu. 14. septembra.
Pesma “Kad je noć” je, posle kompozicije “Euridika”, drugi je singl koji će se naći na Markovom novom albumu “Eurudika” koji izlazi u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu, pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i koncipiran je na osnovu Markovog plesa tako da oko kamere prati svaki njegov pokret.
– Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete, ali nikada nisam znao uz koju pesmu bih mogao to da snimim. Pesma “Kad je noć” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to – kaže Marko Louis.
Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu, 14. septembra, a turneja obuhvata još i gradove: Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu, a uskoro će biti objavljeni ostali datumi.
Novi singl možete naći na Youtube i na svim digitalnim servisima. Karte za koncert u Nišu moći će da se kupe u sistemu www.gigstix.com i u Vulkan knjižarama (Roda Centar, SC Forum).

Foto: press