KOLEKCIJA #ERDEMxHM STIGLA U SRBIJU: ČAROBNI MODNI SVET CVETNOG DEZENA

Na ekskluzivnom događaju održanom sinoć u Beogradu organizovan je VIP pre-shopping i predstavljena nova H&M kolekcija izrađena u saradnji sa Erdem dizajnerskim timom. Specijalno za tu priliku #ERDEMxHM modele prvi su poneli međunarodna zvezda – pevačica Emina Jahović i glumac Marko Janketić.

Cvetni motivi dizajnera Erdema osvojili su srca dizajnerskog tima H&M, ali i brojnih zvanica koje su sinoć prisustvovale predstavljanju jedinstvene kolekcije ERDEM x H&M. Na događaju održanom u Muzeju grada Beograda koji je, za ovu priliku, oplemenjen bajkovitom cvetnom scenografijom, okupio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili: Emina Jahović, Marko Janketić, Nikolina Pišek, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ašok Murti, Aleksandra Gudelj, Lepa Brena, Sara Jovanović, Saša Vidić, Ana Kokić, Boki Perić, Maja Nikolić, Minja MIletić, Borka Tomović, Bojana Ordinačev… Gosti večeri uživali su u kupovini i raskošnom ambijentu, okruženi specijalnim komadima iz ekskluzivne kolekcije prepune cvetnih printova koji odražavaju jednu od Erdemovih najvećih strasti.

H&M tim: Mirjana Radulović, Danilo Drobnjak i Irena Mihajilović sa Eminom Jahović

– Poznajem rad čuvenog dizajnera Erdema i bila sam oduševljena saznanjem da priprema kolekciju za H&M. Veliko mi je zadovoljstvo što večeras imam priliku da predstavim ovako inspirativne kreacije koje odišu zaista posebnim šarmom. Kreacije su romantične, a ujedno i moćne. Vidi se da je puno pažnje posvećeno kvalitetu materijala, detaljima i specifičnom kroju. Haljina koju večeras nosim ujedno je i moj omiljeni komad iz ERDEM x H&M kolekcije – izjavila je Emina.

– Nisam sklon eksperimentisanju kada je garderoba u pitanju, ali u kolekciju ERDEM x H&M sam se zaljubio na prvi pogled i, moram priznati, veoma sam uzbuđen što sam večeras ovde. Toliko je predivnih komada u muškoj kolekciji, koja je ujedno i prva koju je Erdem ikada uradio, da sam se teško odlučio šta ću večeras nositi. Na kraju sam odabrao klasično sivo odelo, jer ono nikada ne izlazi iz mode – izjavio je mladi glumac Marko Janketić.
Kolekcija ERDEM x H&M biće u prodaji je od danas u H&M prodavnici u Knez Mihajlovoj ulici, kao i u odabranim prodavnicama širom sveta.

Foto: press