KONAČNO U PRODAJI: DIZAJNERSKA MAKE-UP KOLEKCIJA SA POTPISOM KARLA LAGERFELDA

Modni dizajner Karl Lagerfeld predstavlja make-up kolekciju koju je kreirao zajedno sa ModelCo, kultnim beauty brendomiz Australije. Limitirana kolekcija Karl Lagerfeld + ModelCo sastoji se od 50 proizvoda za oči, usne i lice, a u njoj ćete naći i make-up četkice i drugi beauty asesoar.
Za naglašavanje prirodne lepote i sjaja kože tu su hajlajteri i iluminatori bisernih nijansi koje reflektuju svetlost, dok je olovka za strobing kreirana za koži obezbedi zdrav sjaj sa malo svetlucavog sjaja.
Oči ćete moći da naglasite maskarom koja produžava trepavice i povećama njihovu gustinu, tečnim ajlajnerom, kao i tečnim senkama sa sjajem, a tu je i uvijač za trepavice koji funkcioniše po principu zagrevanja.
Paleta senki za oči inspirisana je Karlovom ljubimocom, macom Choupette, te je i kutijica dizajnirana u obliku mace.
Linija proizvoda za usne sa ogledalcima i LED svetlom sadrži mat ruževe, sjajeve za usne i završni sjaj sa specijalnim efektima, a zanimljiv detalj na ovim proizvodima su zatvarači u obliku glave Karla Lagerfelda.
U Karl Lagerfeld + ModelCo make-up kolekciji možete naći i poklon-setove, stikere, set od 5 make-up četki, kao i Karl-buki četkicu. Ovu kolekciju možemo svrstati u pravu kolekcionarsku jer dizajnirana je samo sada i više nikada se neće ponavljati, te ako ste pasionirani ljubitelj šminke – Hrvatska je najbliža zemlja u kojoj možete pronaći ove dizajnerske komade, i to ekskluzivno u odabranim Douglas parfimerijama ili na njihovom web shopu.

Foto: Instagram