LADY GAGA POSTALA ZAŠTITNO LICE NOVOG VALENTINO PARFEMA

Pierpaolo Piccioli, kreativni direktor modne kuće Valentino, u saradnji sa brendom Valentino Beauty, kreirao je novi parfem Voce Viva a zaštitino lice najnovije mirisne kompozicije biće Lady Gaga. Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku širom sveta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove. Voce Viva oličenje je vrednosti poput inkluzivnosti i individualnosti koje neguje ova modna kuća i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula.
Valentino sa ponosom proglašava Lady Gagu zaštitnim licem svog novog parfema i tako poziva svakoga da izrazi svoje najveće snove i ostvari ih. Lady Gaga jedan je od najsnažnijih glasova savremene muzičke scene i jedina umetnica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, a koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu “Zvezda je rođena”.
Lady Gaga je glas jedne generacije i već više od decenije nadahnjuje milione ljudi širom sveta. Modnu kuću Valentino i pevačicu ne povezuju samo italijanski koreni, već i zbog toga što kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svog mesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrednosti kao Valentino.
– Lady Gaga simbolizuje slobodu, samouverenost i čisto srce. Svojim učestvovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrednost projekta na najviši nivo. Ona je ikona svoje generacije. Njena poruka slobode, strasti prema umetnosti, samouverenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara Valentino zajednica. Ponosan sam što nam se pridružila – istakao je Pierpaolo Piccioli.
Reklamna kampanja za parfem Voce Viva biće predstavljena u septembru 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema.
– Budi svoj, voli sebe i ne odustaj od svojih snova – Lady Gaga

walks the red carpet ahead of the ‘A Star Is Born’ screening during the 75th Venice Film Festival at Sala Grande on August 31, 2018 in Venice, Italy.

 

Foto: press/Getty Images