LANCÔME PREDSTAVLJA: IDÔLE – ŽENSTVEN MIRIS ZA ŽENE OSVAJAČE, ŽENE VELIKIH SNOVA

Kada veruješ – sve možeš i sve ćeš uraditi. Sve je moguće kada imaš samopouzdanja, kada si optimistična, kada veruješ, pre svega u sebe… A kada uz sve to dodaš i poneki ženski simbol, onda zasigurno osvajaš. Baš u ovom svetlu kuća Lancome predstavlja Idôle – svoj novi parfem za žene, koji su za žene kreirale tri žene – Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadege Le Garlantezec.

Raskošan i blag, svež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i otelotvoruje novu originalnu viziju uspeha. Lancôme Idôle je mošusno-cvetni chypre miris kojim dominira esencija ružinih latica poreklom iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta, ekskluzivno proizvedenih za Lancôme. Vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapaju s notama bergamota, kruške i španskog jasmina iz Indije i donose dašak „čistoće i sjaja”.
Jedan odličan parfem za ozbiljnu ženu, ženu punu samopouzdanja, ženu koja osvaja sve što naumi, ženu-idola, onu kakva bi mnoge volele da budu!
Osim mirisa, osvojiće vas i bočica Idôle parfema koju je osmislio arhitekta i industrijski dizajner Chafik Gasmi. Dizajnom bočice on odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije, jer bočica mirisa Idôle debljine je svega 15 mm i jedna je od najtanjih na svetu!


Za zaštitino lice Lancôme Idôle parfema izabrana je Zendaya Coleman, američka glumica, pevačica i modni autoritet, koja savršeno otelotvoruje novi Lancome miris.
– Izuzetno mi je drago što predstavljam novi Lancôme parfem. Idôle je miris sa značenjem. Sviđa mi se što je svež i lagan. Izbirljiva sam kada je reč o parfemima, a Idôle miriše apsolutno neodoljivo i zbog toga ga obožavam – izjavila je Zendaya.Françoise Lehmann, predsednica globalnog brenda Lancôme, ne krije uzbuđenje što su u kući Lancome uspeli da stvore miris za novu generaciju žena koje se oslobađaju tradicije i menjanju pojam uspeha.
– Ta nova samouverenost koja ih povezuje i uz koju rastu podstiče ih da lestvicu svaki put podižu sve više – naglasila je Françoise Lehmann.

Idôle će biti dostupan u bočicama koje od nekoliko militraža (25 ml, 50 ml i 75 ml) koje možete ponovno napuniti parfemom na malim fontanama parfema “La Recharge” pozicioniranim na odabranim prodajnim mestima.
Premijerno, Idôle parfem potražite od 22. avgusta u Sephora parfimerijama.
Cene:
25ml – 6.255 din.
50ml – 10.033 din.
75ml – 11.685 din.

One thought on “LANCÔME PREDSTAVLJA: IDÔLE – ŽENSTVEN MIRIS ZA ŽENE OSVAJAČE, ŽENE VELIKIH SNOVA

Comments are closed.