LETNJA EUCERIN PONUDA: GRATIS PROIZVODI + SNIŽENE CENE SUN KOLEKCIJE

Da vaša koža ovog leta bude lepa i meka pobrinuo se Eucerin koji je za vas pripremio osvežavajuću ponudu i lepe poklone. Kupovinom AQUAporin ACTIVE kreme – na poklon dobijate Eucerin 3u1 Micelarni fluid. Za dobro hidriranu kožu tela u apotekama vas očekuju i specijalna pakovanja Eucerin Ph5 linije – u kojima uz jedan preparat drugi dobijate gratis. 

Za bezbrižno leto i zaštićenu kožu na suncu Eucerin i na svoju SUN kolekciju daje 20 odsto popusta. Preparati iz unapređene Eucerin linije za zaštitu od sunca pružaju pouzdanu i efikasnu zaštitu ne samo od UV zračenja, već i biološku zaštitu od potencijalnih oštećenja DNK kože izazvanih sunčevim zračenjem. Pored toga, zahvaljujući formulacijama obogaćenim ciljano odabranim aktivnim sastojcima, ovi preparati obezbediće vašoj koži i adekvatnu negu. Zato svoj izbor napravite prema vašoj meri, to jest individualnim potrebama vaše kože, sledeći naš mali vodič .
– Ukoliko želite da preparat za zaštitu kože lica istovremeno pruža i zaštitu od fotostarenja, umanjuje postojeće znakove starenja i hidrira kožu, pravi izbor je Eucerin Antiage Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50 (1.449 din). Eucerin CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ (1.345 din.) , pored svega toga, trenutno će korigovati vaš ten tako da deluje ujednačeno i prirodno tonirano.
Masnoj koži, kao i svima onima koji se intezivno bave sportom i provode mnogo vremena aktivni napolju, za zaštitu kože tela odgovaraće Eucerin Transparentni sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 ili 50 (1.523 din) koji se veoma brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Za lice, takođe birajte preparat koji ima laganu teksturu i sadrži sebum regulatornu tehnologiju poput Eucerin gel-krema za zaštitu masne kože lica od sunca SPF 30 ili 50 (1.345 din.).
Osetljivu kožu tela, uključujući i atopičnu, zaštitiće i umiriti Eucerin Izrazito lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 ili 50+ )1.399 din.). Zahvaljujući laganoj teksturi ovaj preparat ne ostavlja neželjene tragove na koži, a kožu čini baršunastom i mekom. Dodatno, ovaj preparat sadrži formulu za zaštitu od mrlja na odeći koja smanjuje njihov intenzitet nakon pranja, ali ne umanjuje pouzdanost zaštite od sunca.
– Ukoliko je vaša koža sklona alergijama na sunce pravi izbor je Eucerin Krem-gel za zaštitu od sunca i od alergija SPF 25 ili SPF 50 , koji, pored Likokalkona A koji sadrže svi Eucerin preparati za zaštitu od sunca, sadrži AGR kompleks takođe moćni antioksidans koji jača odbrambenu sposobnost kože. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka, koža će popuniti rezerve anioksidanasa i ojačati svoju otpornost prema izazivačima alergija na sunce.
– Ne zaboravite da kao i zaštita od sunca, jednako važna i nega nakon izlaganja sunčevom zračenju. Eucerin Krem-gel posle sunčanja posebno je dizajniran da regeneriše kožu koja je pod stresom usled izlaganja suncu. Ovaj preparat umiruje, rahlađuje i hidrira kožu, pa se preporučuje i osobama čija koža nije sklona alergijama na sunce.
– Posebnu pažnju posvetite izboru preparata za zaštitu dečje kože, jer dečja koža je tanja, osetljivija i nema dovoljno izgrađene odbrambene mehanizme. Eucerin preparati za zaštitu od sunca za decu, pored toga što obezbeđuju pouzdanu UV zaštitu i bilošku zaštitu kože, sadrže vitamin E, koji jača odbrambene mehanizme kože, i dekspantenol, koji umiruje izazetno osetljivu kožu beba. Bez parabena, boja i parfema i vodootporni, klinički dokazano ovi preparati odgovaraju čak i deci sa atopijskim dermatitisom. Izaberite Eucerin Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ , Eucerin Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca sa mikropigmentima SPF 30 , Eucerin Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ ili novo džepno pakovanje Eucerin Fluida za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+. Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ i Eucerin Sprej za zaštitu od sunca za decu SPF 50+, sadrže formulu za zaštitu od mrlja, koja će umanjiti i ovu roditeljsku brigu.

Foto: press