LETO U HAVAIANAS JAPANKAMA: SVAKI KORAK KAO ŠETNJA COPACABANOM

Svojim kvalitetom, dizajnom i veselim bojama, baš onakvim kakve se mogu videti u zemlji iz koje dolaze – Brazila, Havaianas japanke odavno su osvojile ceo svet, a za  leto 2018. stigle su i kod nas! Ove sezone dolaze u nekoliko kolekcija, od kojih su najistaknutije: Hype and Photoprint, Slim Tropical, i Brasil 20th Anniversary.Kao i uvek, osim neodoljivih modela u bezbroj primamljivih boja, za sve modele najčuvenijih brazilskih japanki važi da su – veoma udobne, sa kvalitetnim đonom izrađenim od prirodne gume. Zahvaljujući otpornoj gumi, Havaianas japanke ne klizaju, niti se zagrevaju na suncu, a nogu će držati stabilnom i bez neugodnih mirisa pružajući tako osećaj slobode i bezbrižnosti.Kolekcija Havaianas Hype and Photoprint donosi neverovatne letnje prizore iz svih perspektiva – od morskih talasa, pogleda iz vazduha na svestski poznatu brazilsku plažu Copacabanu, pa sve do surfera.
Kolekcija Slim Tropical oslikava pravi tropski raj uzbudljivih boja i dezena na vašim japankama, a od Slim modela izdvajamo Slim Nautical sa mornarskim simbolima – plavo-bele prugice & sidra, Slim Floral modeli ukrašeni cvetnim dezenima, dok su Slim Animal sa raznobojnim animal printovima.Kolekcijom Brasil 20th Anniversary, biće obeležena 20. godišnjica kultnog modela Havaianas japanki s brazilskom zastavom koje su lansirane kao znak podrške brazilskom fudbalskom timu na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj. Hvaianas japanke možete pronaći na ostrvu u prizmelju ŠC Ušće i u svim Buzz radnjama. Havaianas ovog leta nagrađuje – fotkajte svoje Havaianasice u nekom letnjem ambijentu, uz obavezne hashtagove #havaianasserbia i #havaianasmoment sve do 14. jula 2018. Pokloni su vredni, iz asortimana Havaianas 2018.
i prenosimo vam delić atmosfere.Dolazak nove Havaianas kolekcije japanki za leto 2018. proslavili smo žurkom na beogradskom splavu Hot Mess. Druženje uz tropsko voće, šarene koktele i sladoled, upotpunila je i muzika za koju je bila zadužena Sonja Pavlica, a među gostima su se mogli primetiti mnogobrojni predstavnici medija, poznati blogeri i inflenseri i brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života grada.

Foto: press, Bojana Janjić, Nemanja Knežević