LIERAC BODY-HYDRA: NOVA SENZUALNA LINIJA ZA NEGU TELA

Lierac Body-Hydra je nova linija za negu tela, a tri njene najlepše karakteristike su: elegantan cvetni miris hibiskusa, senzualnost u dodiru sa kožom i  efikasna “aktivna tekstura” koja deluje od prvog dodira sa kožom. Ovih tmurnih jesenjih dana razne sitnice nam čine život lepšim, mirisnijim, nežnijim… i najčešće posežemo za finim kozmetičkim proizvodima koji nam brzo i na jednostavan način popravljaju raspoloženje. Novu Lierac Body-Hydra linija za negu kože tela čine dva proizvoda različite teksture – krema i losion za telo. Hydra-Plumping losion je kao lak i svež gel, dok Nutri-Plumping Cream obavija kožu slojem zaštitnih voskova. Oba proizvoda kreirana su tako da odmah hidriraju kožu i sprečavaju gubljenje vode.

Jedinstveni Lierac Hydra-plumping kompleks sadrži dve vrste hijaluronske kiseline: prvu velike molekularne mase, sa neposrednim efektom jedrosti i svežine na površini kože, i drugu – mikroenkapsuliranu koja se postepeno oslobađa da bi delovala u dubljim slojevima kože. Lierac hijaluronska kiselina je biomimetična i prirodnog porekla, sa hemijskom strukturom identičnom hijaluronskoj kiselini koju proizvode fibroblasti kože. Za dodatnu efikasnost, istraživačke laboratorije Lierac kombinovale su silikon organskog porekla sa ekstraktom hibiskusa. Piruvinska kiselina prisutna u hibiskusu podstiče obnovu ćelija baš kao AHA kiseline, ali bez iritacija i uz jače omekšavajuće dejstvo. Ekstrakt nara ima snažno zaštitno delovanje, a ši puter je bogat masnim kiselinama koje su prirodno prisutne u lipidima na površini kože.
Nove Lierac proizvode potražite u Metropoliten parfimeriji ili u bolje snabdevenim apotekama, po cenama: Hydra-Plumping Lotion (200 ml) – 3.450 din.
Hydra Plumping Cream (200 ml) – 4.900 din.
Cene: 3.450 din Hydra Plumping Lotion (200 ml) i 4.900 Hydra Plumping Cream (200 ml)

Foto: press