LJUBAVNA AFERA: NOVA SARADNJA H&M I BRENDA DONJEG VEŠA “LOVE STORIES”

Modni brend H&M najavljuje H&M x Love Stories – prvu saradnju sa Love Stories, brendom donjeg veša iz Amsterdama koji je 2013. godine osnovala multitalentovana Marluš Huderman. Love Stories je poznat po svojim eklektičnim printovima, “kombinuj i upari” pristupom i udobnošću. H&M x Love Stories kolekcija sadržaće klasične Love Stories komade dizajnirane u saradnji sa H&M timom dizajnera i biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 9. avgusta.
U H&M x Love Stories kolekciji ženskog donjeg veša i odeće možete naći preslatke i udobne bralete, slip gaćice i tange, kao i pidžame, maske, čarape i nesesere za putovanja koji su napravljeni od čipke, satena i mekanog poliamida. Svi komadi imaju prepoznatljiv Love Stories logo i kombinacije boja, za koje Huderman voli da kaže da su “savršene neusaglašenosti”. Leopard šara, zvezde i smeli floralni print pomešani su sa čipkom, atletskim bretelama i naborima na ivicama. Paleta boja se kreće od puderroze, preko crne do maslinastozelene. Sve može da se kombinuje i uskladi bez mnogo napora kako bi se zadovoljilo svako raspoloženje.
– Donji veš je oduvek bio važan deo mode. Ovom kolaboracijom želeli smo da pokažemo kako i donje rublje može da bude zabavno i ekspresivno iako se ne vidi, baš kao i odeća, i zato je Love Stories bio pravi izbor. Dugo se već divimo Marluš, njenoj energiji i naravno njenom dizajnu, i zato smo jako uzbuđeni što ćemo raditi zajedno – rekla je Pernila Volfart, glavna dizajnerka u H&M.
– Volim da H&M x Love Stories saradnju zovem našom ljubavnom aferom! Od prvog dana imamo ogromno poštovanje jedni prema drugima i postojala je neka hemija među dizajnerima, pa smo se zato neverovatno uklopili. Kolekcija se vrti oko klasičnih Love Stories artikala i “savršeno neusaglašenih” printova i boja – istakla je Marluš Huderman, osnivačica brenda Love Stories.

Foto: H&M press