LOVELY BAGS STIGLE U SRBIJU: TORBICE PREPOZNATLJIVE ESTETIKE

Radionica Lovely Bags i dizajnerka Marija Perić predstavili su novu kolekciju ženskih torbi koje su apsolutni hit u regionu, ali i u zemljama EU. Najnovijom kolekcijom zaokružena je jedna zrela modna priča spremna da udovolji željama i najzahtevnijih pripadnica lepšeg pola. Prepoznatljiva Lovely estetika u ovoj sezoni dopunjena je izuzetnom funkcionalnošću. Uz klasičnu crnu i sivu kolorit je baziran na toplim tonovima smeđe, bež, bordo, maslinaste i zagasitoplave boje, sa blagim dozama puderroze, elektrikplave i smaragdnozelene.

Lovley Bags torbice ove sezone dolaze u različitim veličinama, izrađene su od visokokvalitetne eko-kože sa elementima od veštačkog krzna na pojedinim modelima. Mini modeli su jednostavni ili upotpunjeni efektnim kontrastima materijala, rančevi su dizajnirani u nekoliko varijanti, “basic” modeli tašni ukrašeni su šarmantno “neurednim” mašnama, a elegantne poslovne torbe modelirane su tako da ih možete nositi tokom cele godine.
– Za svaku sezonu želim da stvorim bolje, lepše, posebnije, drugačije torbice. To dugujem klijentima kojih je svaki dan sve više i mislim da je ova kolekcija najbolji primer navedenog. Modeli su namenjani poslovnim ženama, ali su cenovno prilagođeni i studentkinjama, srednjoškolkama, mamama… Svima koji vole eksploziju boja, različite dezene u savršenim kombinacijama. Lovely torbice su izrađene od najkvalitetnijih eko-materijala, trendi su dizajna i pristaju svakoj ženi i njihovim različitim stilovima odevanja – kaže dizajnerka Marija Perić.Kompletna kolekcija u Srbiji je dostupna u Lovely Bags Store u Beogradu (TC Stadion) i Novom Sadu (TC Mekrator).

Foto: press