MARGOT ROBBIE BIĆE ZAŠTITINO LICE NOVOG GABRIELLE CHANEL ESSENCE PARFEMA

Za Margot Robbie ovo je, sigurno, jedna od uspešnijih godina, kada je posao u pitanju. Nakon nedavne najave da će se ova glumica australijskog porekla pridružiti Chanel ikonama, usledila je premijera filma “Once Upon a Time… in Hollywood” Quentina Tarantina. Margot se već na Kanskom festivalu pojavila u Chanel kreacijama, a ovih dana iz ove modne kuće stigla je vest da će Margot Robbie biti zaštitino lice novog parfema Gabrielle Chanel Essence.
Na ovakav potez da je angažuju kao zaštitino lice koje nosi ime osnivačice brenda Chanel, kuća se odlučila ne samo zbog njenog talenta i blistave lepote, već i zbog njene zadivljujuće ličnosti, kako je navedeno u zvaničnom saopštenju.

Novi Chanel parfem koji će Margot promovisati – Gabrielle Chanel Essence, kreirao je Olivier Polge, u saradnji sa “Laboratory of Fragrance Creation and Development”. Kako je saopšteno, nova Gabrielle interpretacija donosi miris koji je još senzualniji i još opojniji. Bazu mirisne kompozicije čini belo cveće – jasmin, ylang-ylang, tuberoza iza Grassa i cvet pomorandže. Chanel je 2017. kreirao miris u čast Gabrielle Chanel i on je odraz njenog izuzetnog, odlučnog i strastvenog duh. Od mirisa do boce – oba prva u istoriji kuće Chanel, odaju počast ženi, ali onoj koja bila pre nego što je nastala Coco Chanel. Novi Gabrielle Chanel Essence učiniće vam se poznat, ali ova nova olfaktorna varijacija pokazuje živahniju i raskošniju stranu parfema. Gabrielle Chanel Essence parfem, kako je najavljeno, na evropsko tržište trebalo bi da stigne 1. septembra.

Foto: CHANEL press