MARISSIMO SPREJEVI ZA NOS: MORSKA VODA ZA BEZBEDNU HIGIJENU NOSA I GRLA I ODBRANU OD VIRUSA

Putovanje kroz morske dubine predstavnicima medija dočarao je tim sinhronih plivačica u Saruna wellnes&spa centru, na druženju koje je upriličila kompanija Hemofarm povodom medijskog lansiranja Marissimo linije sprejeva na bazi morske vode.Na more i morske dubine podsetile su nas plivačice svojom koreografijom koristeći Marissimo sprejeve kao rekvizite, a zatim je Nevena Nikolić, produkt menadžerka u Hemofar kompaniji, predstavnicima medija predstavila je Marissimo liniju sprejeva, pojasnivši značaj njihove primene za očuvanje zdravlja, kao i po čemu su ovi proizvodi posebni i jedinstveni na tržištu Srbije.Marissimo sprejevi u svojoj formuli sadrže morsku vodu sa 22 metara dubine ekološki čistih područja Severnog mora. Takva morska voda sadrži značajne mikroelemente kao što su kalijum, magnezijum, cink, selen… koji obezbeđuju ne samo adekvatnu higijenu nosa i grla, nego aktviraju i lokalni imunitet respiratornog sistema – prve linije odbrane od virusa, alergena i nečistoća iz vazduha.
Zahvaljujući novoj tehnologiji “kesa u boci” morska voda unutar bočice je “hermetički zatvorena“ i čuva se u sterilnom pakovanju, što znači da ne dodiruje metalne, aluminijumske zidove ambalaže. Ova tehnologija eliminiše upotrebu konzervansa i čuva sterilnost morske vode dugo po otvaranju proizvoda, čak do tri 3 godine.
U Marissimo liniji naćićete i jedinstveni sprej Marissimo Baby koji je prilagođen potrebama beba od prvih dana života, a mogu ga koristiti i trudnice i dojilje. Marissimo sprej od 50ml je 540 dinara, dok je Baby sprej 1.080 din.

Foto: press