Uželeli smo se jedni drugih, zar ne? Massimo Savić pevaće pod vedrim nebom Beograda

massimo savić

Nakon veoma uspešnog virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Massimo Savić staće na scenu Tašmajdana i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. Koncert će se održati 31. jula 2021., od 21 sat, za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

– Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Uželeli smo jedni drugih zar ne? – izjavio je Massimo.

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muyi;koj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca, kao i feedback publike. Njegove pesme ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim.

Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“ Massimo je ovih dana objavio i novu pesmu pod nazivom „Putujemo i kad stojimo“, pesma koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima.

Posle Beograda, Massimo će 2. avgusta nastupiti na Paliću. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu  Tickets. 

Foto: Marko Grubišić