NA PROSLAVI 70. ROĐENDANA KENWOODA: PREDSTAVLJEN SVEMOĆNI COOKING CHEF MULTIPRAKTIK

Jedinstveni Kenwood kuhinjski aparat Cooking Chef koji dodaje novu, revolucionarnu dimenziju umetnosti kuvanja, predstavljen je u predivnom ambijentu restorana Little Bay gde je ujedno proslavljen 70. rođendan ovog brenda. Multipraktik Cooking Chef je “svemoćni” kuhinjski aparat u kome se odvija sve što vam je potrebno za priremu obroka – od seckanja, mešanja, pripremanja namirnica pa sve do samog kuvanja obroka! Prvi multipraktik koji će i skuvati vašu hranu napravljen je od najkvalitetnijeg titanijuma, ima 20 različitih dodataka – od blendera, seckalice, preko mašina za pravljenje sladoleda, paste, mlevenje mesa do mlina…, sadrži više od 20 unapred podešenih programa kuvanja i pomaže vam da na najjednostavniji način kreirate 100 različitih obroka! A ne treba vam čak ni recept! Funkcija “brze recepture” pruža vam mogućnost da brzinski spremite popularne 30-minutne recepte, dok vas ekran aparata intuitivno vodi kroz svaku fazu procesa kuvanja.
– Kenwood je nastao davne 1947. godine. Osnovao ga je Kenet Vud (Kenneth Wood) i ova britanska kompanija brzo je postala ugledni globalni lider u proizvodnji aparata za pripremu hrane koji sada posluje u više od 40 zemalja širom sveta. Kenwood proizvodi koji su postali deo De’Longhi grupe 2001. godine, inspirišu i daju samopouzdanje za stvaranje fantastične hrane za svaku priliku, a danas smo se ovde okupili kako bismo predstavili Cooking Chef- savršenu mašinu prilagođenu svim vašim potrebama – rekao je Edoard Ferluga, predstavnik kompanije Kenwood.

A kako Cooking Chef zaista radi i kakve su mu sve inovativne performase okupljenim gostima i predstavnicima medija pokazali su Chef Tomaž Kavčič i glumica Bojana Stefanović. U sjajnoj atmosferi i dobrom druženju gosti su bili u prilici da probaju poznate britanske specijalitete, ali i da se upoznaju sa kMix aparatima, elegantnom stilizovanom kolekcijom za pripremu hrane koja se može pronaći u tri boje: crvenoj, crnoj i beloj.Ovaj vrhunski asortiman nudi kombinaciju najsavremenijeg dizajna uz superiorne performanse, što ga čini neophodnim svima koji žele da osveže svoju kuhinju i istovremeno zadive porodicu i prijatelje svojim kulinarskim kreacijama. U kMix asortimanu naćićete kMix stojeći mikser, kMix ručni mikser, kMix ketler, kMix toster i kMix aparat za kafu, i svi oni uskoro će se naći u prodaji.

Više informacija možete pronaći na:
Cooking Chef: http://www.kenwoodworld.com/en-int/products/kitchen-machines/cooking-chef
kMix asortiman: http://www.kenwoodworld.com/hr-hr/promo/kenwood-kmix

Foto: press