NAJMANJE ŠTO SAM MOGLA DA UČINIM ZA NJU: MAJA LOUIS POSVETILA PESMU MAMI

Maja Louis predstavlja treći singl Mama sa solo albuma „Buđenje“ koji je izdala za Lampshade media a koji će promovisati 27. februara, u 20 sati na Dorćol Platzu.
– Pesmu “Mama” posvetila sam mojoj mami. Iako i mene i brata svi vezuju za tatu, na kog smo veoma ponosni i srećni što nam je baš on tata, ipak je mama zaslužna za sve ono ko smo Marko i ja danas. Tata je stalno bio na putu, ona je sa nama prolazila sve moguće faze, bila je uvek sa nama i uz nas. Neraskidiva je ljubav prema majci i ova pesma je najmanje što sam mogla da učinim za nju. Snimanje spota je bilo divno i emotivno. Hvala mojoj porodici i svim dragim ljudima koji su učestvovali. Taj dan je toliko bio emotivan da su mnogi i zaplakali – izjavila je Maja Louis.
Karte za koncert mogu se nabaviti u Dorćol Platzu, a deo prihoda Maja će donirati Autonomnom Ženskom Centru „Stop Nasilju Nad Ženama“ sa kojim Maja sarađuje već neko vreme.
Maja Stojanović Louis muzikom se bavi još od ranog detinjstva. Kada se preselila u Beograd iz Minhena, gde je rođena i odrasla, odmah je postala deo Louis benda gde je pevala sa svojim ocem Ljubišom Stojanović Louisom. Ubrzo je osnovala svoj prvi bend pod nazivom “Maja St. Louis” sa kojim je nastupala u klubovima po celom regionu. Bila je član benda “MARAQYA” zajedno sa bratom Markom Stojanovićem Louisom.
Režiju za pesmu “Mama” potpisuje Dragan Jereminov.

Foto: Bojan Stevanović Kanilingus Studio