NE PROPUSTITE POSEBNU PONUDU KAKO BI VRATILI ENERGIJU VAŠOJ KOŽI

Ukoliko ove zime imate utisak da vašoj koži nedostaje onaj čarobni sjaj svežine ovo je idealno vreme da potražite ekskluzivnu ponudu i preparate iz Eucerin Q10 ACTIVE linije koji sada mogu da se kupe po posebnim uslovima. Potražite u apotekama specijalna pakovanja koja sadrže Eucerin Q10 ACTIVE dnevnu kremu za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i Eucerin Q10 ACTIVE univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni, a ponuda traje dok ima zaliha.

Kada se sagledaju sva svojstva koenzima Q10, kao i njegova uloga u našem telu i koži, drugo ime ovog koenzima moglo bi da glasi – energija.
Koenzim Q10 prirodno se nalazi u svim ćelijama našeg tela i doprinosi njihovom normalnom funkcionisanju, ali je posebno važan za ćelije jetre, srca i kože. Njegove glavne funkcije su podrška ćelijskoj proizvodnji energije iz hranljivih materija i odbrana od oštećenja koja prouzrokuju slobodni radikali. Na smanjenje koenzima Q10 utiču stresna i naporna svakodnevica, nezdrav životni stil i spoljni faktori poput zagađenja i nezaštićenog izlaganja UV zracima. Koncentracija ove aktivne supstance u našem organizmu i koži opada i prirodno tokom godina. Zbog toga koža gubi regenerativne i odbrambene kapacitete za borbu protiv slobodnih radikala, koji utiču na razgradnju kolagena i elastina važnih za održavanje mladalačkog izgleda kože, čvrstoće i elastičnosti.
Dodatne izvore koenzima Q10 možete potražiti u ishrani ili suplementima, kao i redovnom negom pouzdanim preparatima koji sadrže ovu aktivnu supstancu.

Eucerin Q10 ACTIVE linija bogata koenzimom Q10 nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Zahvaljujući dodatnim antioksidansima koje sadrži, vitaminima C, E i H (biotin), hrani kožu, dodatno smanjuje njenu osetljivost i jača je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije ona postaje elastičnija i čvršća, vraća joj se takozvani zdravi sjaj, dok se bore umanjuju.
Ova linija ne sadrži veštačke boje, mirise i parabene i specijalno je formulisana prema potrebama osetljive kože.