NEO-NOIR ŠIK: NOVA H&M STUDIO KOLEKCIJA ZA JESEN/ZIMA 2018.

Ženska H&M Studio kolekcija za sezonu jesen/zima 2018. nazvana Neo-Noir šik, a  inspirisana kultnom serijom “Tvin Piks” 6. septembra stiže u H&M prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Logika snova iz pomenute serije oslikava se u kolekciji punoj ženstvenih, upečatljivih komada i klasične odeće koja izgleda kao da je pozajmljena iz muškog ormara. Stil filmskih ikona iz pedesetih godina prošlog veka koje su obeležile jednu eru, dodaju notu nostalgije u kolekciju – uska haljina od vune koja ističe figuru, trenč kaput koji prati liniju tela, kao i indigo plava denim jakna, džins sa podvrnutim nogavicama i odelo od viskoze i svile sa notom grandž stila. Udobni, čupavi džemperi i elegantne bluze sa visokom kragnom takođe spadaju u ključne komade ove kolekcije.

– Kada je reč o H&M Studio kolekciji, uvek volimo da se igramo između ženske i muške strane ličnosti, a ove godine imamo taj preokret u vidu mode pedesetih godina prošlog veka – ultraženstvene opcije koje se kombinuju sa muškim detaljima i klasičnim komadima koji omogućuju da svako kreira svoj prepoznatljiv stil – naglasila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka u H&M.

Foto: H&M press