NEW ERA: KOLEKCIJA BILJANE TIPSAREVIĆ ZA JESEN 2016.

_MG_5423Modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila je New Era kolekciju za jesen-zimu 2016. godine, a koju je realizovala u saradnji Perwoll brendom. Nakon sedam uspešno realizovanih kolekcija koje su našle svoje poklonike među damama izgrađenog stila i sofisticiranog ukusa, nastala je linija New Era – priča o svestranoj ženi koja ima mnogo uloga i vešto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu.

Biljana je kreirala kolekciju u kojoj će se dinamična, a opet krhka žena osećati fantastično dok ide u susret novim izazovima. Kolekciju New Era odlikuju sofisticiranost, praktičnost, odmerenost i osećaj luksuza, a sve zajedno to su elementi bez kojih stil žene XXI veka ne bi bio kompletan. U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput kašmira, vune, fine kože, svile, viskoze i čipke.

Novi modeli, predstavljeni u novootvorenom modnom ateljeu, dizajnerka je ponudila svim damama ono što im je potrebno u svakodnevnom životu: od poslovnih, elegantnih odela, do večernjih haljina za glamurozne događaje, ali i uvek trendi jeans za opuštene susrete i svakodnevne obaveze savremene žene.

I u liniji za sezonu jesen-zima 2016. Biljana Tipsarević nije odustala od krojeva koji ističu lepotu ženskog tela, a što se tiče kolorita dominiraju bordo, teget, crna, kraljevskoplava i zelena, koje su i ultimativne boje sledeće jeseni.

Linija New Era podeljena je u tri dela: work wear, ready to wear i evening wear, a pored ostalih modela iz aktuelne kolekcije,i dostupna je u novootvorenom modnom ateljeu Biljane Tipsarević u ulici Kralja Petra 42._MG_5716_MG_5796_MG_5753

Foto: press