NOREVA XERODIANE AP+ NOVITETI: DA MIRNO SPAVATE, BEZ NERVOZE IZAZVANE SVRABOM

Noreva kolekcija za negu kože dopunjena je sa još dva XERODIANE AP+ proizvoda koje ćemo sa zadovoljstvom koristiti ovih hladnih dana, bez obzira na to u kakvom nam je stanju koža, jer suvi vazduh u zatvorenom prostoru nekada toliko “destruktivno” deluje čak i na najnormalniju kožu.
Nervoza i loš san samo su neke od posledica veoma suve, osetljive ili atopiji sklone kože kod dece i odraslih. Da bismo vratili miran san i ravnotežu u život osoba sa problemima suve i atopiji sklone kože, najvažnije je usredsrediti se na očuvanje i jačanje hidrolipidnog filma kože, za olakšanje neprijatnih simptoma.
Blagotvorno dejstvo dva patentirana kompleksa u liniji Xerodiane AP+ francuskih laboratorija Noreva obezbeđuju umirenje i dugotrajan osećaj ugodnosti za suvu, osetljivu i atopiji sklonu kožu.
NOREVA XERODIANE AP+ ANTI-IRRITATION CLEANSING OILUlje za tuširanje
Zahvaljujući svojoj nežnoj formuli bez sapuna Xerodiane AP+ ulje za tuširanje idealan je preparat za svakodnevnu higijenu delikatne, osetljive suve i atopiji sklone kože za celu porodicu (bebe, deca i odrasli). Njegov trostruki uljni kompleks u čijoj kreaciji su učestvovali i deramtolozi, obezbeđuje esencijalne masne kiseline, važne za čuvanje lipidne barijere kože. Ulje noćurka, borača i inka oraha smanjuju osećaj nelagodnosti i peckanja, održavaju hidriranost kože, normalizuju njenu propustljivost čime ona postaje otpornija na alergene iz spoljne sredine. Cena za 400 ml: 2.190 din.
NOREVA XERODIANE AP+ RELIPIDANT BALMHranljivi obnavljajući balzam
Hranljivi, obnavljajući balzam umiruje, hidrira i štiti kožu, ujedno delujući protiv svraba i iritacija. Xerodiane AP+ balzam je poslednja generacija hipoalergenskih preparata namenjenih suvoj i atopičnoj koži sklonoj svrabu i peckanju.
Njegova bogata i prijatna tekstura već posle prve primene obezbeđuje umirenje i olakšanje koje traje 24 sata. Ekskluzivna formula sadrži dva patentirana kompleksa – PS-PP koji oslobađa od svraba i iritacija, i HA/Ag+ – hijaluronska kiselina sa jonima srebra koja obezbeđuje bolju sintezu lipida, mikrobiološki rebalans i obnovu prirodne zaštitne barijere kože.
Patentirana aktivna supstanca Physio Filag kompenzuje nedostatak proteina filagrina, karakterističan kod atopijskog dermatitisa, a omega 3 i 6 masne kiseline obnavljaju zaštitni hidrolipidni film. Zaštićena, rebalansirana pročišćena i umirena, koža obnavlja svoju zaštitnu ulogu, nagon za češanjem je smanjen, kao i rizik od apsorpcije alergena.
Cena za 400 ml: 3.490 din.

Foto: I.V. & press